2777
2789

یکی هست یه ساله ۲ دو تومن بهم بدهکاره تو این یه سال هر چی بهش زنگ میزنم و پیام میدم اصلا جواب نمیده بارها شده من به اون پول احتیاج پیدا کنم به نظرتون با این آدما چه برخوردی باید کرد چجوری پولتو ازشون پس بگیری؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگتر نداره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

دقیقا ماهم 7 ماهه به یکی پول قرض دادیم وعده سرماه داد 

هرماه میگه دستم خالیه درصورتی که دوتا دوتا ماشین و خونه میخره

اینجور آدما بفکر سواستفاده هستن وگرنه 2 تومن 10 تومن ارزش نداره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یجوری ک بهش بچسبه پیام بده تهدید ن مثلا پیام بده بگو واقعا الان ب این پول احتیاج دارم همه شو یا هر چیشو‌ میتونی الان برام بریز و شماره حسابتو بده ..انشاالله ک بدد عزیزم 

من چند سال قبل ۱۰میلیون به مادرم قرض دادم چند ماهه یکسال شد نداد پول داخل حسابش بود نمیداد آخر رودربایستی کنار گذاشتم گفتم پولمو احتیاج دارم بهم پس بده

یکبار به خواهرم دادم گفت ۲ماهه ۶ماه بعد هر ماه یه مبلغ داد قسطی نفهمیدم پوله چی شد 

بعد از این دیگه به هیچ کس پول نمیدم

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

من دو ساله 19 تومن دادم به کسی نداده، راهی بود به منم بگید😐

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
بیشتر ببینید