2777
2789

بنده از همینجا اعلام میکنم به نوبه خودم به عنوان یه دانش اموزی تا شبا بیدار میمونه و خودشو بیچاره میکنه برا امتحانا هیچکدوم از این ادمارو حلال نمیکنم 

تقلب تو مستمر و ترم یک و اینا هیچ اشکالی نداره خودمم همیشه به بچه هامون تقلب میدادم ولی اینجا بحث ترازه بحث شرط ورود به دانشگاس 

اونایی ک میان ازشون دفاع میکنن همونان ک بعدا میگن چقدر مملکت پزشک بیسواد داره 

منم شاید بتونم تقلب کنم ولی تا وقتی توانشو دارم بخونم تا وقتی وجودشو دارم حق کسیو ضایع نکنم دست به اینکار نمیزنم هیچ ربطیم به داشتن هوش بالا نداره تقلب

از همینجا هم به همه کسایی ک تقلب و میبینن گزارش میدن میگم دمت گرم درووود به شرفتتت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه آدم بدردنخور و خسته کننده ای هستی

چرا ب درد نخوره، زور داره ادم با تلاش جایگاهش با اونی که تلاشی نکرده یکی بشه

الان شما این همه مسعول بیسواد که بدون پارتی اومدن رو کار  زندگیتو نابود نکردن؟ یا وقتی میری تو اداره کار اداری داری طرف بلد نیست ی نامه ساده بزنه زور نداره بهت؟ ظلم با هرشکلی ظلمه

حالا تو درس امتحان برات نریدن اینقدر فشار نخور میخوای کجا رو بگیری

همچین آدمایی چون عرضه درست انجام دادن کاریو ندارن موفق نشدنشونو میندازن گردن مردم امثال اینا متاسفانه زیاد یه عده آدم فروش عقده ای

تقلب بده آره..

سوال خریدن هم بده آره.. 

ولی ما کاری نمی‌تونیم بکنیم. پس سرتو بنداز پایین و درستو بخون. تو این جامعه کی عدالت بوده؟

این کاربری دست چندین نفر است. صاحب اصلی، نیایش

چون شما با درس هیچی نشدی قرار نیست بقیه هم نشنهرکسی بر اساس تجربیات زندگیش نظرمیده

تو خودت چی شدی حالا پروفسور

چیزی فراتر از حس ششم..یک سوم درآمدم صرف امور خیریه میشود...دوتا کاربری قبلیم معلق شدن