2777
2789
عنوان

خطاب به اونایی که تو نهایی تقلب میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 143 پست
انگار نظام قدیمی از هیچی خبر نداری هرچی اسمشو میخواین بزارین عقده ای ادم فروش پاچه خوار اره هستم چون ...

نظام قدیم نیستم خودمم امسال امتحان نهایی دارم 

بهت توصیه میکنم یه دمنوش آرامبخش بخوری و بری سر درسات

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظام قدیم نیستم خودمم امسال امتحان نهایی دارم بهت توصیه میکنم یه دمنوش آرامبخش بخوری و بری سر درسات

چون میدونم دوازدهمی و متقلب تا همینجا باهات ادامه دادم وگرنه دراونصورت ک اصلا چیزی نمیگفتم 

اینم گفتم ک خودت بگی دوازدهمی 

عزیزم الان وقت استراحتمه اینم تو دلم مونده بود که گفتم بعدم من هم دیدم هم شنیدم که تقلبا در حد یکی د ...

مگه میشه!!

حالا توهمون برگ اچار چند تا سوال میاد با استرسی داره که بخواد برگه رو درش بیاره چند سوال میتونه جواب بده

این افراد رقیب بچه های درسخون نیستن

جالبه نمیدونستم انقدر خایه مال پر ادعا تو مملکت داریم

اوا عزیزم اینه جلوت هست که خودتو اینقدر خوب توصیف کردی؟😲

خوشحالم خودشناسی خوبی داری سوسانو جان دزد💁🏾‍♀️ یا نه شرمنده. سوسانو جان فشاری..( یه جا لوت دادن بدجور سوختی ن؟)

...

اونکه غذای توعهالانم بنظرم وقت کم میاری برا تقلب نوشتن بهتره بری شروع کنی

نه به نظرم بهتره تو بری درساتو بخونی که سر امتحان از حرص مردم کف و خون بالا نیاری

در ضمن من نیازی به تقلب ندارم چون به اندازه کافی درسم خوب هست از همه مهمتر سرم به کار خودمه

واقعا کی جامعه و بعضی از مردم به این نقطه رسیدن که از تقلب حمایت می کنن و تلاش و آینده دیگران رو نادیده می گیرن نمی دونستم واقعا اینقدر متقلبان زیاد شدن حتی تو این سایت😂💔

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود 🖤🕊همه ی ما امدیم در این دنیا تا بجنگیم در یه میدان جنگیم فعلا و اخرش معلوم میشه کی برنده است و کی بازنده فقد کافی تحمل کنیم ومبارزه کنیم حتی اگه خستمونه حتی اگه نمی تونیم حتی اگه کم اوردیم ما مجبوریم ادامه بدیم حتی اگه به خواست خودمون نباشه ادامه میدیم چون جز اون راهی نداریم پس می جنگیم با تمام سختی های این راه تا بلاخره به چیزی که می خواییم برسیم قوی ترین انسان کسی که در اوج حال بدش ادامه بده به مسیر ما می تونیم فقد باید کمی تحمل کنیم 🌱💝

بیشتر ببینید
مگه میشه!!حالا توهمون برگ اچار چند تا سوال میاد با استرسی داره که بخواد برگه رو درش بیاره چند سوال م ...

من هنوز موقعیتش نشده لو بدم ولی دیدم و شنیدم که تونستن 

منظورمم صرفا اونایی نیست که صفر صفرن و میخوان در حد پاسی نمره بیارن یسریا میخونن ولی کم و برا محکم کاری تقلب میارن اینا نمره شون در حد نمره های بقیه میشه و همین رو تراز ماها تاثیر داره 

قبلنا یکی نهایت دوتا کنکور بود با بحث سهمیه الان امتحاناهم اضافه شده هر کدومش فرقی با کنکور نداره حتی از لحاظ امنیت و تقلب بدتره 

من واقعا تحت فشار بودم اینارم کسی نبود درکم کنه مجبور شدم اینجا بگم تا سبک شم