2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخالت کنین بخصوص دخترایه پنجم ششم

یه عدشون رفتن تو فاز عشق عاشقی

پسراهم میبنیی یه پسر اروم معدب میاد فضول بیتربیت میره خونشون

چون معلم بودم تجربه دارم همرو باچشم دیدم میگم

💍♥️

من اگاهشون کردم که ویژگی یک دوست خوب چیا هستش 

انتخاب دوست به عهده خودشون هست چون از وضعیت رفتاری و کلامی دوستانشون باهام صحبت میکنند از این رو متوجه میشم که مناسب هستند یا خیر 

اگر مورد دار باشند قطعاً به روش خودم اجازه ادامه صمیمت نمیدم بهشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
نه دخترم خودش خیلی عاقله

دختر من ساده س اصلا شیشه خورده نداره، چند وقت پیش یکی از دوستاش یه کاری کرده بود اینم باهاش انجام داده بود با اینکه قبلا بهش گفته بودم انجام نده فقط برای اینکه باهاش قهر نکنه دوستش از الان نگران آیندشم

خودش خیلی عاقله و بیشتر از سنش میفهمه با کسایی دوست شده که مثله خودشن باادب زرنگ اروم.کلا سه تا شاگرد برتر تو اون کلاسن که یکیش پسرمه دوتای دیگه ام دوستاشن.خودش میتونه تشخیص بچه باادب و بی ادبو بده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید
من اگاهشون کردم که ویژگی یک دوست خوب چیا هستش انتخاب دوست به عهده خودشون هست چون از وضعیت رفتاری و ک ...

دختر من کلاس دومه ، با دختری دوست بود که از نظر من دختر خوبی بود، منتها الان اون رفته با یکی دیگه دوست شده و دختر منم دوستایی پیدا کرده که از نظر رفتاری من دوست ندارم ،مثلا می گفت امروز دختره رفته رو دیوار یه حرف بد نوشته و به دخترمم گفته بیا بنویس دخترم نرفته ،بهش می گم دوست نباش می گه پس با کی دوست شم من ؟امسال بابت دوست چالش داشتیم

خوش بحال اونا که بچه هاشونو عاقل میدونن

ولی اینو بدونین که زیاد هم خوشبین بودن خوب نیست 

شما بهتره آگاهی بدین

چون وقتی پیش بیاد یه مسأله ای،بچه میگرده توی ذهنش تا ببینه راجع به اون توضیحاتی از طرف والدین شنیده یا نه

اگه چیزی پیدا نکنه ممکنه اون مساله رو صحیح ببینه و انحام اش بده 

و اگه خدایی نکرده کار خیلی بدی باشه ممکنه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه...

خصوصا تو مسائل جنسی