2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی ناراحت و داغونم

178 بازدید | 11 پست

ما ۲۵۰ دستمون پول داشتیم ، به همسرم گفتم که یه پراید کهنه بگیریم باهاش تمرین کنم بعد از یک سال یه ماشین تمیز بخرم.

منظورم از کهنه مدل پایین اما سالم بود.

امروز دیدم اومده یه پراید مدل ۹۶ خریده، دور رنگ، سقف کلا افتاب سوخته، شاسی ضربه خورده، یعنی افتضاح.

مثلا میخواست سوپرایزم کنه اما انقدر گریه کردم که نگو.

۲۲۰ میلیونم پولشو داده، یعنی فکر میکنم اول و اخر این ماشین رو دستم میمونه. قشنگ سرش کلاه گذاشتن. تو رو خدا نگید ۲۲۰ تومن که چیزی نیست، به هرحال میتونستم یه پراید سالم بخرم. الانم یه جوری رفتار میکنه که مثلا تو مقصری و عوض دستت درد نکنه ست. ماشین خیلی داغونه. سقف ستون شاسی هیچیش سالم نیست. یه پراید بی رنگ و شاسی سالم مدل ۹۰ دیده بودم همین قیمت. خب اونو میخریدیم دیگه. به نظرتون چیکار کنم انقدر اعصابم خرابه که واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری😕

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)🥲     بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...

بیشتر ببینید
اره همینو گفته اما خیلی سخت میشه دیگه این ماشین رو فروخت

فروختن و میشه ولی یه ذره زمان بره ولی به شوهرت بگو اینجور وقتا یه ادم زرنگ ببره که سر از ماشین دربیاره حالا دیگه سرزنشش نکن بیخیال 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی