2777
2789
عنوان

خیانت ی خانمو از نزدیک دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7960 بازدید | 131 پست
تو سالن لیزر می کنی ؟

اره قبلا منشی دکتر بود از اونجا اومد بیرون برا خودش سالن زده منم اونموقع ک پیش دکتر بود پیشش میفرتم کارش خوبه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من با همچین موردی برخورد کنم حتما با خط ناشناس تهدید میکنم طرفو که رسواش میکنم اگه دست از این کاراش برنداره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
میتونی بری بیرون عزیزم دعوتت نکردم ک

باشه ولی کمتر رمان بخون  

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

داداشای امروزی بعععللله همینجورین🤦🤦🤦🤦🤦🤦

داداشاش ادم با گل میاد میگه تقدیم به بانوی زیبا بعد میبوستش؟سرتاپای زنو با چشماش میخوره؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
میاد تو سالن زنونه مردع؟

کارم ک تموم میشه مرده انگاری جولوی دره فقط چند دقیقه میبینمش یا گاهی زنگ سالنو میزنم اقاهه میاد باهاش خداحافظی میکنه میره سالن شخصیه

منبعد دقت کنی و تیز بشی همه چیا میفهمی و میبینی

اره بابا حتی زنه بهم گفت شوهرت نمیخاد لیزر من اقارم میزنم 

والا من جلو داداشم و بابام لباس باز بپپوشم خودشون میگن برو یه چیز تنت کن

بهش عشقم و عزیزم هم میگی

و گل میخره میاد دیدنت؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باشه ولی کمتر رمان بخون

سن من از رمان گذشته تو برو ریاضیتو حل کن