2777
2789
خودش خیلی عاقله و بیشتر از سنش میفهمه با کسایی دوست شده که مثله خودشن باادب زرنگ اروم.کلا سه تا شاگر ...

خدا حفظش کنه براتون ،داشتن بچه عاقل نعمته دیگه نگرانی بابتش ندارین

دختر من ساده س اصلا شیشه خورده نداره، چند وقت پیش یکی از دوستاش یه کاری کرده بود اینم باهاش انجام دا ...

دخترت اعتمادبنفس نداره پسرمن شش سالشه اوله چندروز اول اومد گفت مامان با یکی رفتم دوست بشم گفته من با کسی که عینکی باشه دوست نمیشم.منم به پسرم گفتم مهم نیست مامان برو با کسای دیگه دوست باش دوست پیشدبستانی خودشم تو اون مدرسه بود تو یه کلاس دیگه افتاده بود خلاصه پسرم یه ماه اول با دوست قبلیش دوست بود با چندنفر از کلاس خودش دوست شد بعد ی ماه اومد گفت مامان اون پسره اومده بهم میگه میشه باهم دوست بشیم من دلم میخواد با بچهای زرنگ مثله تو دوست باشم.ببین پسرمن پارسال که پنج سالش بود فاجعه بود دوست پیدا کردن بلد نبود پر از استرس و ترس بود تو پیشدبستاتی از حقش نمیتونست دفاع کنه استرسش بحدی زیاد بود که رفلاکس عصبی گرفته بود.بردمش سه چهار جلسه مشاور کودکان و باورت نمیشه بچه کلا ۱۸۰درجه عوض شد شد پراز اعتمادبنفس.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دخالت نمی کنم چون اصلا دوستیشون لحظه ای هستش گاهی آشتی گاهی قهر ... هر چقدرم توصیه کنی با فلانی ب ...

دختر من همینه ،ولی واقعا یه دختره تو کلاسشون بود خیلی تاکید کردم با اون حرف نزنه بی تربیت بود 

دخالت کنین بخصوص دخترایه پنجم ششمیه عدشون رفتن تو فاز عشق عاشقیپسراهم میبنیی یه پسر اروم معدب میاد ف ...

چون دخترم ساده س و به هر قیمتی دنبال دوستی باکسیه به شدت از الان نگرانم

دختر من کلاس دومه ، با دختری دوست بود که از نظر من دختر خوبی بود، منتها الان اون رفته با یکی دیگه دو ...

شرایط سختی هست 

اما چیزی تا پایان سال نمونده سال جدید میتونن دوستان بهتری انتخاب کنند 

شما بهشون بگین در مسیر زندگی ما آدم ها از کودکی تا بزرگسالی افراد زیادی  قرار می‌گیرند 

اما قرار نیست چون احساس تنهایی داریم با یک فرد که بی ادب هست و رفتار ناشایست داره دوست باشیم تا این خلأ را پر کنیم 

بهشون بگین آدم های بی ادب هیچ دوستی پایداری ندارند 

همه ازشون ناراحت و دلزده میشن 

بهتره به دوستش بگه اگر رفتارت این باشه دیگه دوست من نیستی چون بچه هستند درک و فهم کافی ندارند که بشه مسئله را بازتر و سخت ترش کرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
چون دخترم ساده س و به هر قیمتی دنبال دوستی باکسیه به شدت از الان نگرانم

دقیقا دخترایه زودباور زودتر باور میکنن همچیو

بزار دوستیشون درحد همون مدرسه بمونه

به خونه یا تابستون تو گوشی نکشه

از سرش میفته

💍♥️

دخترت اعتمادبنفس نداره پسرمن شش سالشه اوله چندروز اول اومد گفت مامان با یکی رفتم دوست بشم گفته من با ...

پارسال  خیلی چالش داشتیم،تابستون بردمش بازی درمانی بهتر شده ، متاسفانه سر درس سرش زیاد داد می زنم چون خیلی حواس پرتی و بی دقته ،اول باید خودمو درست کنم

خوش بحال اونا که بچه هاشونو عاقل میدوننولی اینو بدونین که زیاد هم خوشبین بودن خوب نیست شما بهتره آگا ...

بچه م پسره چطوره میتونم توی مسائل جنسی ب شکل غیر مستقیم آگاهش کنم ؟۷ سالشه

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
دختر من ساده س اصلا شیشه خورده نداره، چند وقت پیش یکی از دوستاش یه کاری کرده بود اینم باهاش انجام دا ...

شما بالخره  مامان بچه ها رو دیدی، میتونی یک سبک سنگین کنی با خودت. با مادری که به تفکراتت نزدیکه دوست شو قائدتا دخترت هم دخترش دوست میشه، 

دخترت اعتمادبنفس نداره پسرمن شش سالشه اوله چندروز اول اومد گفت مامان با یکی رفتم دوست بشم گفته من با ...

مشاورشو معرفی کن عزیزم

تهرانی؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
پارسال خیلی چالش داشتیم،تابستون بردمش بازی درمانی بهتر شده ، متاسفانه سر درس سرش زیاد داد می زنم چو ...

عزیزم نه اصلا اینکارو نکن.پسرمنم روش مشاورش بازی درمانی بود اصلا اصلا بهش استرس نده اعتمادبنفسشو از بین نبر عزیزم واقعا خیلی تاثیر داره

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بیشتر ببینید

منم همین مشکل دارم دختر طبقه بالاییمون خیلی شبیه آدم بزرگارفتار میکنه با این که از دختر من یه سال کوچیک تره راحت گولش میزنه ولی دخترم نه اروم ساکته نمیدونم تو مدرسه چی میشی