2777
2789
عنوان

بیرون زدگی مقعد

386 بازدید | 20 پست

سلام بچها من بعد از کولونوسکوپی دچار بیرون زدگی مقعد شدم بعد که رفتم دکتر گفتش شقاق هست حالا که رفتم لیزر کردن برام اون بیرون زدگی مقعد هستش و بهش دست نزدن😐

واقعا وجودش اذیت میکنه !

کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه ؟؟

چون دکتر گف شقاقتو عمل کردم ولی بیرون زدگی هست و بزرگه یعنی بزرگتر از عدس و دوتام هستن رنگش هم صورتی

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید منو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دارم یوقت هایی وقتی حالم بد باشه استرس میگیرم بزرگتر میشه یه وقت هایی هم میره دکتر نرفتم اصلا

من رفتم عمل ولی اصلا واسه منو عملش نکردن و جای خودش هست😐💔

وا خب باید برش میداشت مگه بهش نگفتیمن هم بواسیر و شقاق و کیست مویی همزمان برام اوکی کردی دردی تحمل ک ...

نمیدونم بخدا اصلا تعجب کردم فقط نصفشو برداشته و مابقیش هست😐😐😐دارم دیونه میشم دیگه دوباره بخوام این دردو تحمل کنم 

سلااام عزیزم عمل کردییییی بلاخره؟؟وای من هنوز میترسم‌ برم بی حسی زدن یا بیهوشی ؟؟؟ توروخدا تعریف کن ...

من رفتم لیزر گلم درد خاصی نداره چون بیهوش بودم و بعدشم کلا مسکن اینا میخوری ولی منو بیرون زدگیمو برنداشته😐😐😐😭

و من مشکلم این بیرون زدگی بود اگه میدونستم برنمیداره اصلا نمیرفتممممم

من یه مدتی بخاطر یبوست مداوم این مشکل برام پیش اومد، اولش با خارش شدید بود، بعد پماد انتی همورویید گرفتم تند تند زدم و با آب سرد خودمو میشستم، ملین هم میخوردم بهتر شدم، اون بیرون زدگی گاهی هست، اگه دوباره یکمی یوبس بشم التهاب پیدا میکنه با دست میدمش داخل