2777
2789
عنوان

حس گناه ناشی از رابطه ج😅😅😅

827 بازدید | 36 پست

عروسیمون نزدیکه و من دارم روانی میشم

وای اصلا عجیب اعصابم خورد میشه

حتی با فکر بهش

حس میکنم کثیف ترین آدم دنیام

احساس گناه شدیدی بهم دست میده حتی با فکرش چه برسه به واقعیت...
بخدا نمیدونم چطوری بگم که درکم کنین

احساس میکنم کلا رابطه ج نباید داشته باشم و تا ابد باکره بمونم و کار خیلی زشتیه

و اینکه اصلا فیزیولوژی بدنم جوری نیست بشه رابطه ج داشت

وای خدااااااااااااا

اصلا مگه میشه

میترسم

خیلیییییییییی هم میترسم😭😐

هم از خود اون عمل میترسم هم از احساس مزخرفش

حس میکنم خیلی خیلی درد داره

و حس میکنم خیلیییییی کار زشتیه و باید تا ابد باکره بمونم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بیشتر ببینید

الان اینجوری حس میکنی 

بزار عروسی کنی

حست میره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییی مثل منی وقتی به یه کاربر توی نی نی سایت اینو گفتم گفت که تو مریضی بیماری و باید بری پیش پزشک و روانشناس و خیلی چیزای دیگه....😐🤦‍♀️

واقعا باورم نمیشه فکر میکردم فقط خودم اینجوریم:)

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

من حس گناه ندارم

اما دوس ندارم ازدواج کنم و رابطه داشته باشم

چون فک میکنم همه ی مردا خرابن و دلم نمیخواد رابطه داشته باشم 

حالا جای کابوس مرگ زندگی رو خواب میبینم...دنیامو مثل قصه ها این دفعه بهتر میچینم...واسه حضور آدما هرجا خاکه گل می کارم...واسه عبور آدما هرجا دره است پل میذارم🤍🥂

یعنی چی فیزیک بدنت چجوریه که نمیشه؟! پس برای چی ازدواج کردی!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بیشتر ببینید
الان اینجوری حس میکنی بزار عروسی کنیحست میره

خودم خیلی دوسش دارم

معذرت میخوام خب بهش کشش هم دارم طبیعتا

ولی میترسم و از طرفی حس میکنم کار اشتباهیه 

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

بیشتر ببینید
هی میگم بچه شوهر ندید

20 ساله بچست؟

میانگین رابطه جنسی تو ایران 13 ساله

اونوقت من 20 ساله میخوام اولین رو داشته باشم میگی بچه شوهر دادن؟

بیشتر ببینید