2777
2789
عنوان

❗❗❗❗خیلی مواظب باشید وضعیت واقعا بده❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۳بار گردنبند شوهرمو از تو گردنش تو خیابون کشیدن و بردن

خدا لعنتشون کنه 

به تازگی گوشی یکی از پسرای فامیل ما که خیلیم تازه هیکلی هست رو دزدیدن 

چاقو گذاشتن زیر گلوش ازش گرفتنش 

اون بدبختم کاری نمیتونسته بکنه 

مراقب باشید

واقعا باید مواظب بود وضعیت اقتصادی خرابه همه گشنه شدن خونه همسایه ما رو میخواستن باز کنن نتونستن ول کردن رفتن در خونه های ما ضد سرقته عمم گفت پسر خواهر شوهرش داشته از باشگاه میرفتم خونه لختش میکنن دایی خودمم سامسونت پر از دلارشو ازش دزدیدن با قنداقک اسلحه زده بودن تو صورتش 

من کاملا موافقم که همیشه شش دنگ حواسمون باید جمع باشه ، من تو محتمع زندگی میکنم ، ۲ بار انبار دزد زده ، نوزاد شیرخوار داشتم صبح ساعت ۱۰ یکی میومد زنگ میزد من درو رو هیچ احد و ناسی باز نمیکنم چند بار گفتم کیه جواب نداد دید صدام رفت بالا شنیدم صدای پاش اومد یواش از پله ها رفت بالا ، طرف منتطر بوده من با کیه دوم درو باز کنم اونم هل بده بیاد تو ، این اتفاق ۲ بار برای من به فاصله یکماه افتاد و من دائم تپش قلب و استرس داشتم هرکی بود میدونست شوهرم کی میره و من تنهام ، باورت میشه چاقو زیر بالشم میزاشتم ، یکبار همسایه بغلی شب اومد در زد گفت کلید تو در جا مونده میتونم از تو بالکنتون برم بالکن خودم درش بازه ، خیلی شیک یه پاشو گذاشت اونور راحت رفت خونش ، از اون روز شوهرم نیست محال در بالکن باز بزارم چون خیلی راحت میتونه بیاد تو خونم ، دعا کنید از اینجا برم 

بیشتر بگو ....بفهمیم چه خبره

از غریبه ها خوراکی نگیرید 

توی ماشینای تاکسی و این چیزا که سوار میشید مخصوصا چیزی نگیرید

طلاها و وسایل قیمتی تون رو جای امن قایم کنید 

هر موقع هر چیز مشکوکی اطراف خونتون دیدید حتما به پلیس گزارش بدید و ساده از کنارش نگذرید 

هر کسی رو به خونتون راه ندید 

خب ممنون از نصیحت هات خدایی ولی فکر اینطور زندگی با ترس اذیتم میکنه

قربونت اینا ترس نیست 

اینا احتیاطه 

احتیاط شرط عقله 

یه سری چیزا رو رعایت کنید که قبل از اینکه براتون اتفاق بیوفته و ازش درس بگیرید ازش پیش گیری کنید