2777
2789
عنوان

کدوم دختری آخه مثل من زندگی میکنه کی دیگ😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 48 پست
دلم میخواد فرار کنم برم واقعا هروز این تو ذهنمه

نه نکن

منم میخواستم نکردم و الان شرایطم بهتر

بمون و پیشرفت کن

فرار کنی تو مملکت بی قانون ما برت می گردونن تو همون جهنم خونه و والدین گرام که احترامشونم واجبه😏انگ هرزه بودنم بهت میزنن

تنها کارخونه ای که به تولیدات خودش فحش میده بعضی والدینن

شب ها تولید میکنن روزا به تولیداتشون بد و بیراه میگن

بزرگوار خودت ساختی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💔

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

من مامانم این مشکلو داشت حتی وقتی ازدواج کردم و دوتا بچه داشتم فکر میکردم مشکل روانی داره هرچی میگفتم زیر بار نمی‌رفت فکر می‌کرد خیلی دانا و عاقله ولی وقتی مریض شدم درست شد سرطان سینه گرفتم 6 ماهه تو این 6 ماه هیچ مشکلی باهم نداشتیم 

کلا رفتارش با من عوض شده

خدا رفتگانتو بیامرزه ۴۰۳ تموم عزیزای منو ازم گرفت

دعا میکنم از ته دلت خوشحالی رو دوباره حس کنی 🤍چند تا از تاپیک هات رو خوندم و واقعا گریه هم کردم به مرور زمان این احساسات تغییر میکنن و حال خوب رو تجربه میکنی

منم فوت پدرم ناگهانی بود توی آب غرق شد گاهی که فکر میکنم انگار گذشته و همش خواب بوده

میشه بپرسم اسم دوقلو هات رو چی گذاشتی اگه دوست نداشتی هم نگو❤️

منم ۴ تا بچه ایم منو گرفته به فحش و رفتار بد ولم نمیکنه ولی من کار خودمو میکنم خب میخواست نزاد جلوش وایسا تو سری خور نباش 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

فرار راه حل نیست و مشکلات بدتر و جدی تری برات پیش میاد، اگر رشته ای که مادرت میگه دوست نداری، تمام سعیت رو بکن که تو رشته ی مورد علاقه ی خودت تحصیل بکنی، مامانتون که نمیتونه دست و پای شما رو ببنده و نذاره انتخاب رشته بکنید و یا برید دانشگاه، در یه حدی میتونن مانع بشن. خاله هاتون که گفتین با مادرتون هم نظرند، اگر از خانواده ی پدری کسی حرفش پیش مادرتون اعتبار داره ازش بخواهین که کمکتون بکنه و مادرتون رو قانع بکنه.

دعا میکنم از ته دلت خوشحالی رو دوباره حس کنی 🤍چند تا از تاپیک هات رو خوندم و واقعا گریه هم کردم به ...

ممنون عزیزم خدا روح پدر شما رو هم شاد کنه

همسرم پسرعموم بود که فوت شد چند روز بعد عموی جونمم فوت شد اسم اونا رو گذاشتم رو دوقلو هام مهدی و احمدرضا 

دعا میکنم از ته دلت خوشحالی رو دوباره حس کنی 🤍چند تا از تاپیک هات رو خوندم و واقعا گریه هم کردم به ...

ممنون عزیزم خدا روح پدر شما رو هم شاد کنه

همسرم پسرعموم بود که فوت شد چند روز بعد عموی جونمم فوت شد اسم اونا رو گذاشتم رو دوقلو هام مهدی و احمدرضا 

ممنون عزیزم خدا روح پدر شما رو هم شاد کنههمسرم پسرعموم بود که فوت شد چند روز بعد عموی جونمم فوت شد ا ...

منم قرار بود با یک نفر ازدواج کنم قسمت نشد ۱۵ فروردین رفت آلمان اسمش احمدرضا بود یاد اون افتادم البته با این موضوع کنار اومدم