2777
2789
عنوان

کدوم دختری آخه مثل من زندگی میکنه کی دیگ😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 48 پست
ممنون عزیزم خدا روح پدر شما رو هم شاد کنههمسرم پسرعموم بود که فوت شد چند روز بعد عموی جونمم فوت شد ا ...

بعد از به دنیا اومدنشون حالت بهتر شده فکر کنم 

من فقط یکسال کوچکترم ازت ولی درسته زندگی کاملا متفاوتی داریم ولی تاپیک هاتو خوندم انگار خودم تجربه کردم نمی‌دونم شاید بخاطر بابامه

ولی دوقلوی پسر داشتن خیلی قشنگه ❤️آرزوی خوشبختی برای تو و دو پسر نازت میکنم و  خوشحالی عمیق از ته دلت و لبخند های عمیق و زیبا

بعد از به دنیا اومدنشون حالت بهتر شده فکر کنم من فقط یکسال کوچکترم ازت ولی درسته زندگی کاملا متفاوتی ...

مرسی عزیزدلم ولی بزرگ کردنشون خیلی سخته الانم پیش پدر و مادرمم چون سخته نگهداریشون ولی دوست دارم برگردم خونه خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم ولی بزرگ کردنشون خیلی سخته الانم پیش پدر و مادرمم چون سخته نگهداریشون ولی دوست دارم برگ ...

درسته سخته ولی خیلی قشنگ و شیرینه به نظرم ،اره به زودی که میری خونه ی خودت ولی خب مثل بقیه که تازه بچه دار شدن به طور معمول باید یه مدتی پیش پدرت و مادرت زندگی کنی .... حس خوب و زیبایی بهت دارم  امروز خیلی دعا کردم که حال خوبی داشته باشی و زندگی فوق العاده ❤️ایشالله دعاهام مستجاب میشن