2777
2789
عنوان

کدوم دختری آخه مثل من زندگی میکنه کی دیگ😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 48 پست
عزیزم زندگی هیچ آدمی بدون مشکلات نیست همین مشکلات و سختی‌ها آدم رو قوی تر می‌کنه میخواد بهت یاد بده ...

بالغی چه فایده داره وقتی هیچ کاری ازم بر نمیا؟

همه فکری کردم گفتم میخوام برم سرکار خودم پول درارم برا خودم خب نمیزاره بازم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه هر رشته ای نمیزاره میگ اون رشته ای ک من میگم فقط نیارم نمیزاره بخونم میگ دیگ ام نمیزارم پشت کنکو ...

خب مگه چه رشته ای مد نظرشه؟

شما فقط نیازه از زیر دستش خارج شید

برید همون رشته یه شهر خیلی دور بعد یکی دوسال دیگه حساسیتی روت نداره

همونجا هم برو سر کار

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
خب مگه چه رشته ای مد نظرشه؟شما فقط نیازه از زیر دستش خارج شیدبرید همون رشته یه شهر خیلی دور بعد یکی ...

میگ حتماااا یه رشته ای باید باشه تو بیمارستان کار کنی آخه من دوس ندارم دوس ندااارم 

پدر و مادر بد عذاب هس

کاش ایرانم مثل کشورای پیشرفته یه جایی بود که بچه ها از دست والدین بدشون به اونجا پناه می بردن

ولی متاسفانه تو کشور عقب افتاده ما میگه دست بوس والدین باشید و تا ۱۸ سالگی تو سری بخورید بعدم بشید کنیز کفگیرخورده شوهرتون و بدون اجازه نر لندهور خارج کشورم نمیتونید برید

پدر و مادر بد عذاب هسکاش ایرانم مثل کشورای پیشرفته یه جایی بود که بچه ها از دست والدین بدشون به اونج ...

دقیقا🙂💔

هرچقدر میگم مادرم زحمت کشیده دوسش دارم

ولی دیگ رفتارش و حرفاش عذابمه

۲۱ سالمه همسرمو تازه از دست دادم دوتا بچم دارم بزرگ میکنم وضعیتت از من بدتر نیست به هرحال خیلی‌ها وض ...

خدا رحمتش کنه خیلی بده🖤🥹 منم ۸ ماه قبل پدرم رو از دست دادم ۱۹سالگیم  پذیرفتنش سخت بود ولی خب همیشه بهش فکر میکنم و ناراحت میشم

میگ حتماااا یه رشته ای باید باشه تو بیمارستان کار کنی آخه من دوس ندارم دوس ندااارم

خب برو پرستاری یا رشته های توی این قبیل

عزیزم برو اون رشته که فقط دور شی حداقل 4 سال دور میشی تو خوابگاه بخون برای رشته ای که دوست داری انتخاب رشته هم خودت کن بعد برو شهری که دوست داری و قبول شدی اونجا خوابگاه 

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
خب برو پرستاری یا رشته های توی این قبیل عزیزم برو اون رشته که فقط دور شی حداقل 4 سال دور میشی تو خوا ...

آخه من هیچ امکاناتی ندارم هیچییی همش هم دعوا و بحث مغزم کشش نداره بخونم واقعا نداره

برم خوابگاه هم پول از کجا بیارم؟

از صبح تا غروی دامشگاه

آخه من هیچ امکاناتی ندارم هیچییی همش هم دعوا و بحث مغزم کشش نداره بخونم واقعا ندارهبرم خوابگاه هم پو ...

عزیزم میگی چیکار کنی

تنها راهت همینه

اسونم نیست

یا باید بمونی و بسوزی یا باید بری و تلاش کنی

میدونم ناراحتی غصه داری ولی مگه میشه تغییرش داد مادرتون رو

بیشتر ببینید

منم مثل خودت 

تازه به منم پولم نمیدن 

قبلش سروار نیرفتم الان نمیرم تو این ۴ماه ۱۰۰تومنم بهم ندادن و بارها گفتم پول نیاز دارم 

خیلی دلم شکسته میشه دعا کنید یه کار خوب پیدا کنم؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
عزیزم میگی چیکار کنیتنها راهت همینهاسونم نیستیا باید بمونی و بسوزی یا باید بری و تلاش کنیمیدونم نارا ...

دلم میخواد فرار کنم برم واقعا هروز این تو ذهنمه