2777
2789
عنوان

زن بابام میخواد طلاق بگیره

1353 بازدید | 79 پست

خوندن این متن چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره لطفا کمکم کنید🙏

سر اینکه بچه گیرش نمیاد میخواد از بابام جدا شه و گویا مشکل از بابامه تو این چند وقت غذا درست نمیکنه واسه بابام

و خواهرم میخواست درست کنه که گفته بود کوفت بخورین کثافتای اشغال نمیرارم تو وسایلم غذا درست کنید

گفته طلاق میگیرم مهریمم میگیرم 

با خواهرم کلی بد رفتاری کرده پدرمم عین یه سیب زمینیه و هیچی به زنش نمیگه مثل موش هم ازش میترسه 

رفتم اونجا امروز دیدم خواهرم گریه میکنه 

بنظرتون بهم چیزی گفت چی بارش کنم؟گوشیو چند ماهه از خواهرم گرفته بچه هم از درساش عقب افتاده با اینکه کلی با زنه دعوا کردم نداد گوشیو و شکستش در این حد روانیه

من چکار کنم؟کسی هست راهنماییم کنه خواهرم اونجا تحت فشار عصبیع منم متاهلم 

جالب اینجاس شهرشون با شهر ما و شهر مادرم دوره و پدرمم نمیزاره پیش هیج کدوممون بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم برای خواهرت اگه مهریه داشته باشه و خونه به اسم پدرتون باشه متاسفانه بله ترو خدا مراقب خواهرت باش خدا آدمهای بد و لعنت کنه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

اگه مشگل تز پدرته پس شما از کجا اومدین؟ 

مشگل از خودشه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خونه سند نداره و فقط قولنامس

بازم می‌تونه مگه اینکه پدرتون با همون قولنامه به اسم یکی از شما بکنه و تو دفتر خونه قید کنه که فروخته و پول گرفته 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خونه سند نداره و فقط قولنامس

اگه یه خونه داشته باشه بابات میشه جزو مثتسنا از دین و به راحتی یه وکیل بگیرید از توقیف مهریه خارج میشه مگه بیش از یه خونه داشته باشه پدرت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
میخاد مهریه بگیره میتونیم ندیمش؟خیلی اشغاله

مهریه حقشه 

باید بدید چ قسطی چ‌نقد 

خربزه که خورده باید پای لرزش بشینه 

با بابات صحبت کن خواهرت عصبی نشه 

بهتر که بچه نداره بچه داشت خواهرت بدبخت تر بود

اگه یه خونه داشته باشه بابات میشه جزو مثتسنا از دین و به راحتی یه وکیل بگیرید از توقیف مهریه خارج می ...

اصلا اینجوری نی اشتباه میکنید