2777
2789
عنوان

زن بابام میخواد طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دفعه قبل خودشم حامله شد ولی سقط شدنممکنه به مرور سن همچین اتفاقی بیوفته که باروری مرد کم شه؟

اگه سقط شده که مشکلات خانومه بوده.  بعد خودش قبولکرده با مرد سن بالا ازدواج کنه.  باردار هم شده یعنی پدرتون با بچه دار شدنش مشکلی نداشته.  دیگه مشکل بدنی از خودش هست 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
مثلا ۱۷۵ متر باشه چی

کلا خونه رو به حساب نمیارن چون پدرت هم بچه دار هست قاضی می گه ایشون باید یه محل سکونت برای خودش و بچه اش داشته باشه. 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
حق طلاق به طور قانونی دست کیه؟بدون رضایت بابام میتونه جداشه؟

اگه تو دادگاه اثبات بشه که پدرت نمیتونه بچه دار بشه اره میتونه جدا بشه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

۵۰ سکهاره همین یه خونرو فقط داده

۵۰ سکه رو هم حساب نمی شه. تا پارسال که قانون آمده بود ۱۴ تا سکه رو فقط حساب می کنند اونم قسطی از حقوق مرد.  حالا شاید کمتر هم شده باسه با این قیمت سکه 

بیشتر ببینید
مثلا ۱۷۵ متر باشه چی

احتمال داره بره مزایده اما باز قاضی تعیین میکنه بر اساس شعونات مرد و یه سری چیزایی که خودشون میدونن اما اگه بره مزایده به اندازه یه خونه 80 یا 90 متری میدن به بابات بقیش میرسه به خانومش

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
اگه تو دادگاه اثبات بشه که پدرت نمیتونه بچه دار بشه اره میتونه جدا بشه

خوب پدرش دو تا دختر داره

بیشتر ببینید
۵۰ سکهاره همین یه خونرو فقط داده

نترس خونه رو نمیتونه بگیره ولی قسط بندی میکنن که اونم بستگی داره به درآمد پدرتون 

در رابطه با خواهرم از طریق دادگاه اقدام کنید به مادرت بگو پیگیری کنه ببرتش پیش خودش بچه گناه داره