2777
2789
عنوان

هیچ چیز مثبتی تو خودم نمیبینم من خیلی گوهم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست

اون مواردی که میتونی تو خونه انجام بدی الان انجام بده مثلا تو اتاقت ورزش کن یا زبان بخون و...، که خودتو ارتقا بدی اما برای استرس و به آرامش رسیدن باید صبر کنی تا مستقل بشی، تو زمانی میتونی مستقل بشی که یا ازدواج کنی یا از نظر مالی مستقل بشی، درسته الان سخته ولی یه روزی تموم میشه که دیر نیس

نمیشه نمیره.حتی بیرونم نمیرهو اینکه تمام خرج خونه هم با مادرمه اون خرجی نمیکنه واسه من یا خونه.

با دختر خاله ای دختر عمویی یا یه دوستی که مورد اعتماد شونه هماهنگ کن کم کم با هم برید بیرون مثلا استخرو اینا 

کم کم عادت میکنن 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اجازه ی بیرون رفتنو حتی سر کوچه و یا پارکینگم ندارمحتی نمیزاره با مادرم برم.سرکارم نمیتونم برمدانشگا ...

تو خونه ورزش کن 

بهشون نشون بده چقدر میتونی از پس خودت بر بیای 

ببین چرا نمیزارن بری بیرون 

خودتو ثابت کن 

و‌اینکه تا زمانی که خودت برای خودت ارزش قائل نشی هیچکس برات‌ارزش قائل نمیشن 

سلام

می‌دونی قرار نیست همه ساز بلد باشم قرار نیست همه دکتر مهندس بشن؟تو قطعا یه کاری رو بهتر از بقیه کارا بلدی باید اون رو پیدا کنی باید توی اون مهارتی که داری دیده بشی،هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازس 

می‌دونم پدر مادرا افکار خودشون رو دارن اذیتای خودشون رو دارن اما شمانباید دست به سینه بشینی تا افسردگی از پا درت بیاره درسته زندگی سخته اما باید جنگید ما به خواست خودمون نیومدیم به این دنیا اما از برای زندگی کردن نجنگیمم میبازیم

با دختر خاله ای دختر عمویی یا یه دوستی که مورد اعتماد شونه هماهنگ کن کم کم با هم برید بیرون مثلا است ...

با همه فامیلا  مامانم بخاطر بابام قط رابطه کردیم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁