2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیخ چیه من محجبه نیستم خود اهواز نیستن ها خونشون اصفهانه

شیخ دیگه نمیدونم چطور بگم بهت شیخ چیه

شیخ بزرگ یه طایفه هست که هرچی اون بگه همون میشه

میگم اگه باباش اینطور باشه یکم زندگی سخت میشه 

اگه خونشون اصفهانه که اوکیه 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

شیخ دیگه نمیدونم چطور بگم بهت شیخ چیهشیخ بزرگ یه طایفه هست که هرچی اون بگه همون میشهمیگم اگه باباش ا ...

ولی من با اینکه شوهرم بخاد متعصب باشع یا حرف حرف اون باشه مشکلی ندارم اما میدونم عشقمم زیاد اینطوری نیست

من عربای ایران رو خیلی شناخت ندارم ولی بقیه کشورها چند همسری بینشون خیلی رایج و عادیه.تو عراق یه دوس ...

گل اعراب ایران با اعراب کشورای دیگه متفاوته من خودم عربن و همچین چیزی رو ندیدم

اتفاقا برعکس اونچه که میگن مردای ما زن و بچه دوستن

یا میگن از دختر بیزارن ولی خداشاهده نمیدونم این حرفارو از کجا در میارن وگرنه خیلی دختر دوست دارن نمونش بابا و عموی من

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ولی من با اینکه شوهرم بخاد متعصب باشع یا حرف حرف اون باشه مشکلی ندارم اما میدونم عشقمم زیاد اینطوری ...

خب دیگه اگه میدونی میتونی امیدارم بهش برسی🥲🌷

ما عرب هستیم ولی هیچ کدوم مردامون چند زنه نیستن البته قوم و قبیله فرق داره سیدامون کمی زود جوش و عصبی هستن ولی در کل مردامون خوبن و زن و بچه دوست هستن

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤