2777
2789
از اول مبحث هستم عده ای نظر میدن که هیچی راجب ما نمی‌دونن فقط چندتا مطلب و تصویر که تو فیلما دیدنو ب ...

دقیقااااا

من تو کل این عمری ک از خدا گرفتم ندیدم چنتا زن داشته باشن یا اینکه دختر بدنیا بیاد بگن نحسه تازه میگه من از رل عربم میترسم 

مگه ما قاتلیم اخه😐

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

خب مرد سالار هست زن ستیزم هست اشکال نداره اینا انقد دوستش دارم ک اینا چیزی نیست

خب اگه میتونی کنار بیای که مبارکه😍 خوش اومدی عروس خانوم  خداییش ما همه خونگرم و با صفا هستیم بیای تو جمعمون متوجه میشی 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه مث همن؟😐شماها چقد نژاد پرستین غیر سرتون ما یکی مث شماییم ما هموطن هستیم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

دقیقااااامن تو کل این عمری ک از خدا گرفتم ندیدم چنتا زن داشته باشن یا اینکه دختر بدنیا بیاد بگن نحسه ...

درست من پدربزرگم خدا بیامرزدش اگه زنده بودن الان بیش از صد خورده ای سالش بود وقتی مادربزرگم فوت کردن هنوز به چهل سالشم نرسیده بود از اون موقع به بعد دیگه ازدواج نکردن 

تو کشورهای عربی هست اما تو خود ایرانیا بنابه فرهنگمون این طور رسمی و رسومات پسندیده نیست 

کاش بعضیا قبل نظر دادن یخورده تحقیق کنند از رو شنیدها نگن

از این حرفاش خوشم نمیاد ولی عاشقشم دیگ

اوکی 

الان شاید ظاهر خوب گوگولی نشون بده مردا رو باید زیر سقف شناخت. اون موقع چشمت باز میشه میگی مردسالاره خب معلومه خوراک هرروزت قراره کتک باشه

درست من پدربزرگم خدا بیامرزدش اگه زنده بودن الان بیش از صد خورده ای سالش بود وقتی مادربزرگم فوت کردن ...

شما یکم تحقیق کن که متوجه بشی اعراب ایران ب اعرابای کشورای دیگه دخلی ندارن😐

چه ربطی ب پدر بزرگ شما داره 

پسرداییم یه مرد بسیااار پولداره الان ۱۰سال زنش مرده و مجرده چه ربطی داره اخه 

شما یکم تحقیق کن که متوجه بشی اعراب ایران ب اعرابای کشورای دیگه دخلی ندارن😐چه ربطی ب پدر بزرگ شما د ...

راجب کامنت قبلی گفتی که من تا حالا چند همسری ندیدم منم گفتم اره درست منم ندیدم  و پدربزرگم و مثال زدم

من خودم از طرف مادری عربم پس کامل به رسم و رسومات واقفم خودمم نوشتم فرهنگ عربای ایران با کشور های عربی فرق می‌کنه 

اخر کامنتمم اگه گفتم بعضیا کاش تحقیق کنند منظورم شما نبودید به ا ونایی بود که از رو هوا کامنت گذاشتن 

راجب کامنت قبلی گفتی که من تا حالا چند همسری ندیدم منم گفتم اره درست منم ندیدم و پدربزرگم و مثال زد ...

بله درسته شرمنده من درست متوجه نشدم 🌷سایه مادر مستدام