2777
2789
عنوان

بچه ها میاین یه لحظه

387 بازدید | 46 پست

بعد از چند وقت قهر با همسرم به احتمال زیاد تو این یکی دو روز برگردم فقط یه چیزی که همسرم گیر داده روش اینه که اگه دوسم داره تیپ جلفشو بزاره زمین و چادر سر کنه قبلا هم که سر میکرده حالا هم باید سر کنه اگه همسر شما اینطوری بگه چه برخوردی دارین باش

گوش نمیدم به اون چه زندگی منه برنمیگرد

ببین خب من خوشگلم و البته تیپای نامناسب میزنم همشم ۱۸سالمه اونم میگه جلو نگاه های بقیه رو نمیتونم بگیرم جلو پوشیده شدن تو رو ک میتونم البته اینم یکی از بهانهاشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگم هر چی آقامون بگه😉😄

قبلا که سرمیکرده خوب این مسئله رو جدیش نکنه و مخالفت نکنه و چادرم که خوبه  و باهم دیگه راه بیان و به قولی بگیر تو مشتت 😁 

حتی اگه قبلا هم سر نمیکرد من چادری به شدت پیشنهاد میدم چادر امتحان کنی منم اولا سر نمیکردم ولی از وقتی پوشیدمش دیگه نمیتونم بذارمش زمین

عزیزم موقع ازدواج چادری بودی الان نیستی ایشون اون خانم رو پسند کرده گرفته نمیشه بهشون خرده گفت

خب اخه قبل ازدواج اینطوری بودم که عشق میکردم میپوشیدم اخه با چادر و حجاب هم خیلی ناناس میشم اما فقط برای مهمونی ها اما برا بازار گردی و بیرون رفتن تیپای جلف دارم البته اصلا عقیده ای ندارم که خانما برذ کس دیگه ای خوشگل میکنن مثلا خودم شوهرمو دوست دارم و مردای دیگه به هیجام نیستن

زندگی خودته شوهر بره گمشهتیپ بزن حالشو ببراون چشمش پاک نیس به بقیه نگاه میکنه عزیزم ربطی به چشمای دی ...

خب چیکارش کنم یعنیپاشم بش بگم بخاطر همین موضوع طلاقم بده نمیشه ک

ببین خب من خوشگلم و البته تیپای نامناسب میزنم همشم ۱۸سالمه اونم میگه جلو نگاه های بقیه رو نمیتونم بگ ...

بگو جلو نگاها رو نمتونی بگیری اگر چادری بودی و کسی نگاهت کرد اونوقت چی 

حالا شهر ما که اکثرا چادرین فکر کردی کسی مزاحم خانمها نمیشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

قدر شوهر وفادار و خوب رو بدونید  سر یک چادر و مانتو زندگی تونو  خراب نکنید بخدا که من آرزومه  شوهرم خوب بود چادر هیچ پتو سرمیگردم  مهم نیست بیرون چه شکلی منو ببینن  صحبت کنن پشت سرم و.. مهم اینه توخونه آرامش داشته باشم کنار همسرم و خانواده چهل که بشی میرسی این حرف  که مهمترین موضوع عشق و محبت و احترام و وفاداری بخاطر اینا  میشه پوشش عوض کرد خیلی چیزا رو ندید گرفت چون اهمیت نداره 

بگو جلو نگاها رو نمتونی بگیری اگر چادری بودی و کسی نگاهت کرد اونوقت چی حالا شهر ما که اکثرا چادرین ف ...

افرین

من‌تیپ میزنم‌اولا عادی نبود الان عادیه نگاه میکنن میرن

چه ربطی داره که‌چادر بپوش

قدر شوهر وفادار و خوب رو بدونید سر یک چادر و مانتو زندگی تونو خراب نکنید بخدا که من آرزومه شوهرم ...

شوهر یعنی بهت احترام بزاره

شوهر یعنی تورو تغییر نده

شوهر یعنی هرجوری هستی بپذیره

شوهر یعنی نظر تو مهم باشه

شوهر یعنی بخاطر یه تیپ با زنش بحث نکنه

شوهر یعنی پیشرفتت رو‌ببینه

شوهر یعنی همه جوره پشتت باشه

بگو هرکسی هرجور باشع دیگران رو نگاه میکنهاگه میگی‌نگاهم‌میکنن‌پسرا چون تو به دختر مردم نگاه میکنی چش ...

واقعا منطقی نیست اخه ربطی نداره پوشش هر کس به خودش مربوطه درست اما اینکه بگم تو اینجوری نگاه میکنی و فلان نه تازه میخوام عاقلانه رفتار کنم اخه مگه میدون جنگه شریک زندگیمه هم بسترمه