2777
2789
عنوان

بچه ها میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست

به خاطر چادر نمیشه زندگی رو از هم پاشوند یه خورده شما رعایت کن یه خورده هم اون کوتاه بیاد تا به یه نتیجه ای برسه . البته اگر مشکل فقط چادر هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم  سن ات کنه من میگم بهت تجربه دارم من ازدواج اولم نامزد بودم سر همین چادر و.. جدا شوم  بعد فاکسی ازدواج کردن که گیر نده لباسم  و پا باشه تفریح و..  برو تاجیک زوم بخون ببین الان چه شرایطی دارم کاش از نام زدم جدا نمیشدم و چادر برمیگردم  ایشون انقدر براش مهم  بودم که میخواسته فقط اون زیبایی منو ببینه  ایشون الان نماینده یک شهر آذربایجان هستن و خیلی مریم سخت کوش وفادار و خانواده دوست و همسر امروزی من الان برو ببین چی شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونمبرو مشاورهایشون بهتر میدونن

چی بگم دلم میخواد بهش گوش بدم درسته خیلی ا ذیت میشم اما میخوام بدونه که من دوسش دارم و برا ارامش زندگیم هیچی جز اون مهم نیست

شوهر یعنی بهت احترام بزارهشوهر یعنی تورو تغییر ندهشوهر یعنی هرجوری هستی بپذیرهشوهر یعنی نظر تو مهم ب ...

اشتباه من این طور مرد گرفتم بعد فهمیدم یعنی بیخیال راحت دنبال بعدی میره و.. 

تصمیم خودم اینه سر کنم کم کم با مهربونی جلو برم اگر هم جپاب نداد خب سر میکنم مگه چه مشکلی داره مگه هر کسی  چادر بپوشه شاخ داره خب مسلما نه اگه ارامشو میشه با چادر خرید حاضرم بخرم اما بخاطر این میخوام کوتاه بیام تا ببینم میتونیم زندگی کنیم یا نه اخه هر دفت میگن من کوتاه نمیام

این عشق نیس گل من بگه بمیر بگی‌چشم با چاقو گردنتو بزنینجون هرکی دوست دارین اطلاعات ندارین شوهر نکنین ...

عریزم ایشون چادر داشته این اقا با یک خانم چادری ازدواج کرده  میشه چادر سر کنی فریب بدی بعد عقد کت شلوار بیرون بیای؟

این عشق نیس گل من بگه بمیر بگی‌چشم با چاقو گردنتو بزنینجون هرکی دوست دارین اطلاعات ندارین شوهر نکنین ...

بهم دستور نداد 

درضمن گل من این که من دوسش دارم به خودم ثابت شدس شرایط طوری شده که اون کمی بهم بی اعتماد شده کلی حرف پشته سرمه کلی ابروشو زردم وو

عریزم ایشون چادر داشته این اقا با یک خانم چادری ازدواج کرده میشه چادر سر کنی فریب بدی بعد عقد کت شل ...

اره

ممکنه یک روزی با حجاب بشم ربطی نداره

هرجوری هستی باید باشی

من شوهر کنم عروس‌چادری گیرم بیاد با اینکه متنفرم کسی بیاد بگه نماز میخونم اما میپذیرم چون پسرمو دوست دارم چون طرفو میپذیرم 

عریزم ایشون چادر داشته این اقا با یک خانم چادری ازدواج کرده میشه چادر سر کنی فریب بدی بعد عقد کت شل ...

فریب کجا بود مگه روباه مکارم😐💔من شوهرم تا چند وقت پیش اینطوری بود که برام شلوار زاپ دار میخرید میگفت بپوش ببینم چطوره مانتو کوتاه مگه روباهم بخوام فریب بدم وا

تصمیم خودم اینه سر کنم کم کم با مهربونی جلو برم اگر هم جپاب نداد خب سر میکنم مگه چه مشکلی داره مگه ه ...

ترکیه با اون همه آزادی خود خانوم هاشون خیلی ازما بدحجاب ترن مانتو تا ردپا دارن روسری خیلی محکم  من دوسال زندکی کردم اونجا دقیقا دخترا محجبه شون کلی خواستگار دارن  اتفاقا زندگی با آقایانی که حجاب ملاک براشون بهتر چون خودشونم پایبندن  خیلی مسائل  کاش من عقل شما داشتم و با لجبازی طلاق نمیگرفتم  سر یک پوشش و الان تو جهنم زندگی نمیکردم 

فریب کجا بود مگه روباه مکارم😐💔من شوهرم تا چند وقت پیش اینطوری بود که برام شلوار زاپ دار میخرید میگ ...

نه عزیزم برا اون خانوم گفتم که فکر کرده مردی که بگه چادر دیوه  . شما که عمدی نبوده برا سن و سال تونه یک روز چادر یک روز مانتو یک روز جین هر دهه ادم معیارش  فرق میکنه فقط کاش عقل جلوتر باشه 

ترکیه با اون همه آزادی خود خانوم هاشون خیلی ازما بدحجاب ترن مانتو تا ردپا دارن روسری خیلی محکم من د ...

اخه شوهرمم بچه روزه خودش به تیپو و خفن اما کمی روی من حساس شده البته حرف پشت سر هردومون هست به علت اینکه دو ماهه با هم قهریم و.... بله کلا همسرم تو خونه مسخره بازیمیکنم و حجاب میکنم میگه بخدا اینجوری برا من شیرین تری