2777
2789

من بی نهایت از گربه میترسم و فوبیا دارم طوری ک وقتی میبینمش تا چند ساعت حالم بده دست و پام میلرزه و دست خودم نیس....بعد الان یه گربه ای اومده چند تا بچه به دنیا آورده اینا هر لحظه تو حیاطن زندگیمو مختل کردن اصلا نمیدونم چکار کنم با چ روشی بیرونشون کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشون غذا ندهبچه هاش بزرگتر بشن از اونجا میبره

غذا و هیچی نمیدم خودم وحشت میکنم....الان میبینم اومدن پشت در حال یکیشون هم از در رفته بالا بخدا موندم چطور رفته بالا....منم سنگ کلیه دارم باید همش برم سرویس الان روزی دوبار فقط میتونم برم با وجود اینا

خدا نکشتت با این دلداریت😂😂

چون تجربه دارم..خخ.. یه گربه رو پشت بوم خونه همسایه بود هی بچه می آورد بچه ها بزرگ میشن میرفتن دوباره این بچه می آورد.ولی اسی بچه هاش رو از شیر گرفت بیرونش کن وگرنه موندگارن

مشکل من اینه ک دیوار حیاطم کوتاهه بعد اینا هی میرن میان

خب اگه وسیله ای تو حیاط داری ک میرن داخل اون بچه میزارن را بردار اصلا حیاططا خلوت کن دیگع نمیان 

ممنون میشم برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید 
خب اگه وسیله ای تو حیاط داری ک میرن داخل اون بچه میزارن را بردار اصلا حیاططا خلوت کن دیگع نمیان

ن عزیز هیچ وسیله ای نیس این میاد تو باغچه.....خودشم تو همین حیاط ب دنیا اومده بخدا من خیلی میترسم دیگه موندم چکار. کنم😭 اگه کسی خونه نباشه تو حیاط گیر کنم نفسم میره