2777
2789
عنوان

بچه ها میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست
اخه شوهرمم بچه روزه خودش به تیپو و خفن اما کمی روی من حساس شده البته حرف پشت سر هردومون هست به علت ا ...

منم حالا میخوام برگردم اونم گفته ایندفه اگه میاد بیاد برای زندگی نه بچه بازی من مردم کار میکنم وظیفمه اونم وظیفشه زنی باشه که با رفتاراش بهش افتخار کنم بتونم دوباره بهش اعتمادکنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فریب کجا بود مگه روباه مکارم😐💔من شوهرم تا چند وقت پیش اینطوری بود که برام شلوار زاپ دار میخرید میگ ...

🤣🤣🤣🤣   برا تو نگفتم کلی گفتم عزیزم مثلا خواهر شوهر من نماز ش نمیموند قضا نداشت چادر و.. شوهر کرد نماز هیچ  شد مشروب خور چادر هیچ ساپورت ودکلته  و کت . مهریه هم بالاست شوهر بدبخت مونده چه خاکی سرکنه  چون خواهرا دیگه اسم راحت طلاق گرفتن رفتن یکی پولدارتر گرفتن و بچه ها اواره  شدن  اینو میگن فریب بامهریه بالا 

من باشم محل سگ به طرفم‌نمیدمخوبم خوبم‌وحشی شم از پلنگ بدتر میشم اونم سر لباس و کارام دخالت کنه

اونم اگه بعدا بگه مثلا پول پوله خودمه به خانوادمم کمک میکنم  چی . زندگی و ازدواج که مسخره بازی نیست 

🤣🤣🤣🤣 برا تو نگفتم کلی گفتم عزیزم مثلا خواهر شوهر من نماز ش نمیموند قضا نداشت چادر و.. شوهر کرد ...

من که کافر بودنم یا مسلمون بوذنم هنوز مشخص نشده😂انگار دو تا شخصیت متضاد دارم که در حال تضاد بودنشون خیلی قشنگن

ژوون😂اخه شوعرم میگه بی حجاب شر و شیطونی با حجاب مظلومو ناناس

قهرتون بیشتر سر چیه حجاب؟ حالا میخوای چیکارکنی چادر سر کنی یا بقول خودت تیپای جلف ؟ 

بنظر حرف شوهرتو تو این مورد گوش کن بلاخره ازدواج کردین زندگیت بهم نخوره بهتره

از اول بهت نگفت بایدحتما سر کنی؟

مطمعنم شوهر نکردی که هنوز تو این عقایدی

شوهر کنم زر بزنه چی بپوش کجا برو‌ یجوری تو دهنش میزنم تاهالا نخورده باشه

درضمن با کسی ازدواج میکنم نصل جدید باشع نه قدیم

امروزی خوانواده امروزی 

نوع پوشش هر کس به خودش مربوطه

ولی عقل و وجدان و شعور حکم میکنن هر مکان و زمانی شرایط خاص خودش را داره

حضور در اجتماع برای زن در صورت پوشیده بودن راحت تر و امن تره، چه برای خود زن چه برای دیگران

وقتی ازدواج میکنی یعنی شراکت در زندگی یعنی باید خواست همسرتم درنظر بگیری

منم منم و خودم میدونم و دلم میخواد تو زندگی مشترک نداریم تبدیل میشیم به ما... به خانواده

اگر آرامش و خوشبختی را میخوای به نظر همدیگه احترام بذارید و زندگی را برای هم جهنم نکنید

در مورد پوشش و رفتار سنگین تر عمل کن و درعوض عشق و محبت و اعتماد همسرت را بگیر

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بیشتر ببینید
من که کافر بودنم یا مسلمون بوذنم هنوز مشخص نشده😂انگار دو تا شخصیت متضاد دارم که در حال تضاد بودنشون ...

انقدر لااقل هستی که خودتو جا شوهرت گذاشتی و یکم بهش حق دادی یعنی خیلی از ۱۸ سالگی من جلوتر ی من ۱۸ برا چادر طلاق گرفتم  مادر شوهرم میگفت شهر ما همه چادر رین اخه میخواستن  مشکلی هم نشه براشون اللن نماینده شده اون زمان  برادراش بسیج و درجه و سپاه بودن  خب من نباید علم به این موضوع ها ازدواج میکردم مشخصه ازدواج بااین خانواده باید چادر میزاشتم   البته کاش میزاشتم جدا نمیشدم متاسفانه. ایشون دوسم داشت خیلی باختران بود مشکل همین حجاب لود بعد رفتم باکسی ازدواج کردم کاری به پوشش نداشته باشه و..همش رمانتیک بازی و..  عشق ابکی و کشکی  الان شدیم طلاق عاطفی          زندگی زنانوشویی گذشت لازمه نه لجبازی عزیزم  وقتی مردی خوبه میشه بعضی جهات ازخودمون  بگذریم  درمقابل اونم جبران میکنه     خوشبخت باشی عزیزم

عزیزم من مجردم و تقریباً همین خودتم اما می‌دونم که بیشتر مرد ها یه همچین حسی دارن فقط درجه داره یکی کمتر یکی بیشتر ولی همشون این حس به زنشون دارن بدون استثنا اوکی؟ 

و اینکه حس خودت چیه ؟ راضی هستی یا نه ؟ 

Me ? I don't even know myself anymore