2777
2789
عنوان

دلم خونه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 59 پست
نمیدونم اخه هر تاپیکی یه عده میگن پزه دروغه فلانه و بهمانه

توجه نکن ،اینحا خیلی ها باورشون نمی شه آدم سطح بالا تر هم می تونه تاپیک داشته باشه ،فکر می کنن همه باید از دهات های ایران باشن تو یه ازدواج داغون و ......

برای دل خودم نوشتم. مهاجرت ما بیشتر برای بچمون بود و تمام بار و سختی مهاجرت روی دوش شوهرمه. من فقط و ...

خوبه. خدا بهشون قوت بده. اگه زبان بلدی تو هم بهش کمک کن. خودت برو بیرون و کارای بچه رو انجام بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره چون اینجا قدرش رو بیشتر میدونن و به پولی که درمیاره نمیگن پول چاپیدن

از امکانات یارانه  ایران استفاده میکنید یه صندلی رو ک حق اونایی هس ک میخان بمونن اشغال میکنید بعدم ک اینجا پاتون محکم کردین ول میکنید میرین اونبر همون اول برین جای یه بدبخت هم اشغال نکنید

از امکانات یارانه ایران استفاده میکنید یه صندلی رو ک حق اونایی هس ک میخان بمونن اشغال میکنید بعدم ک ...

شاید خبر نداشته باشین ولی کسی بخواد مهاجرت کنه باید تعهداتش رو عمل کرده باشه و دها برابر هزینه ایی که براش شده زحمت بکشه تا مدرکش رو بهش بدن.

شما کجا بودی وقتی همسر من بچه  ۹ هفته ایی که شکاف کام داشت رو با اون همه سختی و ظرافت و ریسک عمل میکرد سال بعدش بهش ۴۰۰ هزار تومن بابتش میدادن ایران میخواست نخبه هاش رو نگه داره باید قدرشون رو میدونست که ندونست و نمیدونه

یه جراح تو ایران کم میچاپه ک ول میکنید میرید کشور دیگه

به جراحی که تو امریکا بابت ۱۵ سال درس خوندنش دستمزد میگیره نمیگن پول میچاپه!!!

پس یه عده برای فرار از امثال ول میکنن میرن کشور دیگه که بهشون نگن پول میچاپید!!

از امکانات یارانه ایران استفاده میکنید یه صندلی رو ک حق اونایی هس ک میخان بمونن اشغال میکنید بعدم ک ...

امکانات یارانه ایران؟

میشه بفرمابید این امکانات شامل چه چیزهایی هستن؟

ایشون جای شما رو اشغال کردن ؟

یه نفر تلاش کرده کنکور قبول شده درس خوندن تخصص گرفته فوق تخصص گرفته بعدم دلش خواسته مهاجرت کرده!

این وسط جای کی اشغال شده؟ اونی که کمتر تلاش کرده و نتونسته جایگاهشو بگیره

در ضمن میخان❌️ میخوان✅️

کشورشه از جیب کسی خرج نکرده از مادرش ایران بانو خرج کرده شما چرا هوا برت داشت 

خیلی نگران صندلی هستی برو اعتراض کن که اینهمه افغان بی خاصیت دردسر ساز رو راه ندن یا سهمیه ندن به عرزشی های بی ارزش فقط چون عرزشی هستن

امکانات یارانه ایران؟میشه بفرمابید این امکانات شامل چه چیزهایی هستن؟ایشون جای شما رو اشغال کردن ؟یه ...

نخود مغزن کاریشون نمیشه کرد گیر همون یارانه ای هستن که ما خبر نداریم کجا میدن؟هر جهنمی که میری بابتش پول و مالیات میگیرن به خدا فگقسم مدرسه ی دخترم کاملا دولتی هست هشت میلیون ازمون شهریه گرفتن

هیچکس هم به قصد رفتن نمیره پزشکی بخونه ناامید میشن که میرن

نگران نباش همچین راه میفته و جراحی میکنه که اینروزاش یادش میره 

شما سعی کن باری از دوشش برداری حتما هم لازم نیست کار خاصی بکنی

از نظر روابط  جن س ی قشنگ بهش برس و وقت بزار و پر انرژی باش 

غذای مقوی بهش بده

باهاش درد و دل کن تا تخلیه بشه و حرفاشو و ناراحتی هاشو بازگو کنه 

سر چیزی غر نزن تا انشالله خوب جا بیفتین اینها برای اقایون بهترین کمک هست