2777
2789
عنوان

دلم خونه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 59 پست

ماهایی که به خاطر آینده بچه هامون، خونه و زندگی و کارمون رو ول کردیم و راهی یه کشور غریب شدیم که وقت دلتنگی خواهری اونجا نیست که بری دو کلمه باهاش حرف بزنی دلت بازشه، خیلی کار شجاعانه ای انجام دادیم.

دلت به حال شوهرت نسوزه استارتر عوضش بهش افتخار کن و زندگی جدیدتو با امید و دید مثبت بساز.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نخود مغزن کاریشون نمیشه کرد گیر همون یارانه ای هستن که ما خبر نداریم کجا میدن؟هر جهنمی که میری بابتش ...

والا این حرفا از نخود مغزی گذشته!

دیگه این میشه فشار خوردن

مردم نمیتونم ببینن یکی موفقه تونسته توی یه شغل خوب پیشرفت کنه و بعدم مهاجرت کنه

حتما بقیه هم باید بمونن پدرشون دربیاد که بعد یکی نیاد تربیت خانوادگش رو بروز بده و بگه اینجا جراح ها کم پول میچاپن!

اصلا واقعا ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهایی که به خاطر آینده بچه هامون، خونه و زندگی و کارمون رو ول کردیم و راهی یه کشور غریب شدیم که وقت ...

عزیزم انشاالله که بهترین ها براتون پیش بیاد و غربت اذیتتون نکنه و همچنین فرزندتون هم موفقیت های روز افزون داشته باشه❤️

سلام زیبا 

خوبی عزیزم نینی خوبه

اول از همه حرف مفت به قولی زیاده اگه فکر میکنی کامنتا اذیتت میکنه تاپیک رو ببند فقط به قولی برای یاد داشت خاطرات تاپیک بزن

میدونم که شوهرت عاشق جراحی هست و حتی ایرانم فکر کنم کارش رو با اینکه میتونست ببره زیبایی بیشتر 

ولی بیشتر درمانی کار میکرد اگه اشتباه نکنم

به هر حال قربونت برم شما خیلی مدت طولانی نیست که رفتی 

هر شیرینی قبلش تلخی زیاد داره زندگی هم همینه شما هم به قسمت شیرینش میرسید

بهش بگید که اگه ایران بودید چقدر برای بچه سخت میگذشت و چقدر خوشحالید که بچتون الان توی محیط خوب داره بزرگ میشه

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

در ثانی

شما خدایی نکرده قرار نیست که سه سال یا 5 سال دیگه عمر کنید 

شوهرتون به رشتش میرسه شاید طول بکشه ولی بالاخره میرسه 

شده 10 سال دیگه داشته باشه

به این فکر نکن ده سال زیاده 

ده سال دیگه نینی هنوز بچه ی کوچولو هست😁😍

شما مشوق شوهرت باش و نذار راضی بشه به تخصص هایی که دوست نداره

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
یه جراح تو ایران کم میچاپه ک ول میکنید میرید کشور دیگه

اون جراح اول از همه 

داره نون دستش رو میخوره

اینکه مثل بعضی ها علاف ننشسته و درس خونده و کار کرده حقشه پول خوبی گیرش بیاد

شما تاحالا عید خونت نبودن رو تجربه کردی؟

تا حالا  ساعت سه شب از خواب پریدن که بیای بیمارستان بیمار  داری رو تجربه کردی 

تا حالا 24 نخوابی و فقط کار کنی رو تجربه کردی 

تاحالا از شدت کار دقییقا همونجایی که داری بیماری رو که داره تو فکرش میپیچه این فقط پول میچابه درمان میکنی از خستگی از حال رفتی 

که بیارن کنار همون بیمار بهت سرم بزنن و بعد تموم شدن سرم بگن بلند شو کار زیاده؟

شما این سختی هارو ندیدی

15سال درس خوندن و کار کردن تارسیدن به تخصص رو تجربه نکردی 

4 سال طرح اجباری توی روستا رو تجربه نکردی 

بی منطقی استادا رو تجربه نکردی 

بیشتر ببینید
یه جراح تو ایران کم میچاپه ک ول میکنید میرید کشور دیگه

فکر میکنی بخش عفونی که پر از بیمار های خظرناک که با تنفس هوایی که دارن نفس میکشن مریض میشی راحته درمانشون؟

تاحالا نگرانی اینو داشتی که تو جراحی ناگهانی دستت بریده باشه و خون بیمار بخوره بهش حالا نگران باشی تو هم بیماری خطرناک گرفتی یا نه؟

یکی از متخصصا بخاطر حال بد بیمار ساعت 4 صبح اومد بیمارستان بچه به بغل 

چرا؟ چون مادر بچه فوت کرده و پرستارش هم 24ساعته خونه اونا نیست 

بچه به بغل داشت میگفت باید برای بیمار چیکار کنن تهشم بچه بیدار شد و منتظر ایستاده بود تا کار پدرش تموم شه

میبینی مشکلات کارشون حتی به بچشون هم میرسه 

و کار کارمندی نیست ظهر تموم شه با زندگیشون در امیخته شده

برای شما شاید پول چاپیدن باشه ولی از نظر من زحمت هست زحمت

توی خارج پزشک از ماشین و خونه خفنش فیلم میذاره

مردم زیرش مینویسن نوش جونت یا پزشک خوب یا مبارکت باشه یا حقته بهتر از اینا <خودم ویدیوش رو دیدم>

اینجا توی اینستا هم نه توی همین دنیای واقعی توی دستت گوشی خوب هم ببینن میگن از پول چاپیدن 

دلیل رفتن پزشکا اینه 

وگرنه اونی که بخواد بره از اول میرفت رشته ریاضی که توی 22 سالگی بره نه 40 سالگی 

بیشتر ببینید
فکر میکنی بخش عفونی که پر از بیمار های خظرناک که با تنفس هوایی که دارن نفس میکشن مریض میشی راحته درم ...

حرفاتون کاملا درست👍🏻👍🏻👍🏻

تک تکشون لایک داشت اما نگاهم افتاد به امضاتون لایک نکردم

واقعا نمیدونم چه طرز تفکریه که جراح اگر پول میگیره میشه پول چاپیدن!

و واقعنم هیچکس سختی هایی که یه پزشک برای متخصص شدن رو میکشه نمیبینه

و فقط یه عده حسادت میکنن به پولی که یه جرای برای سالها درس خوندن و زحمت کشیدنش میگیره

من خودم طرفدار مهاجرت نیستم ولی وقتی مردم ما چنین طرز تفکری دارن باید ازشون فرار کرد

حرفاتون کاملا درست👍🏻👍🏻👍🏻تک تکشون لایک داشت اما نگاهم افتاد به امضاتون لایک نکردمواقعا نمیدونم ...

قربونت عزیزم ❤❤

اره از لایک شدن بدم میاد راستش😂

راستش نه فقط پزشکی بلکه هر رشته ی دیگه ای 

متاسفانه بعضی ادم ها خودشون میخورن و میخوابن چشم موفقیت دیگران هم ندارن

این چیزا هم تا با چشم نبینی درکی ازشون نداری 

مثلا من بگم کشیک سخته 

چه میفهمه

وقتی نه نزدیکانش تو اینکار بوده نه خودش

بیشتر ببینید
قربونت عزیزم ❤❤اره از لایک شدن بدم میاد راستش😂راستش نه فقط پزشکی بلکه هر رشته ی دیگه ای متاسفانه بع ...

اره دقیقا همین افراد اگر برادر خودشون جراح باشه هیچوقت نمیان بگن جراح ها که خوب پول میچاپن

و به قول شما درکی از کشیک و برخورد با مریض و لولینگ رزیدنتی و طرح و ... ندارن

اره دقیقا همین افراد اگر برادر خودشون جراح باشه هیچوقت نمیان بگن جراح ها که خوب پول میچاپنو به قول ش ...

درست میفرمایید❤❤

واقعا درسته اخ از لولینگ رزیدنتی که همه رو بدبخت میکنه😂😂 

بیشتر ببینید
متاسفانه🥲شما خودتون هم پزشک هستین؟

نه عزیزم خواهرم دیگه منم باهاش عملا زندگی کردم تو این رشته😂

خودمم یکی از سه تا رشته های اصلی هستم ولی پزشکی نه

برای اینکه شناخته نشم خیلی اطلاعات نمیخوام بدم تو سایت ببخشید❤

شما هم اگه دوست داشتی بگو پزشکی میخونید؟

بیشتر ببینید
وایراهنمایی کردنتون عالی بود😂😂منم همین حدودم😂

اره بابا مردیم تا تموم کرد😂

بیشتر ببینید