2777
2789
عنوان

دلم خونه برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 59 پست
الان رزیدنت شدن😍؟

بله 

ایران نیست البته

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا چون برای شما ارزو هست دلیل نمیشه که برای دیگران هم ارزو باشهانرژی منفی هاتون رو همه جا باید ...

والا قضاوت و لحن حرف زدن خودتم کلا منفیه

کی گفته برا من ارزوعه؟

گیریم ارزوعه

میشه منفی؟

خوب بودن و درست بودتو از خودت شروع کن گل

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
والا قضاوت و لحن حرف زدن خودتم کلا منفیهکی گفته برا من ارزوعه؟گیریم ارزوعهمیشه منفی؟خوب بودن و درست ...

من از خوب بودن و بد بودن حرف نزدم که بخوام اصلاحش کنم 

و حرفی هم مبنی بر اینکه من انرژیم مثبته نزدم!

ولی اینکه شما وقتی اطمینان نداری که یه نفر واقعا شوهرش جراح هست یا نیست و مهاجرت کرده یا نکرده و بهش میگی بچه راهنمایی رو به دبیرستان،جسارتا انرژی خوبی پخش نمیکنی و فکر میکنی که هرکی که اینجاست و شوهرش جراحه خیالبافه

کشورشه از جیب کسی خرج نکرده از مادرش ایران بانو خرج کرده شما چرا هوا برت داشت خیلی نگران صندلی هستی ...

همون

بعد همسر من هم طرح عمومی رفته هم طرح تخصص سالها ایران کار کرده تو بخش دولتی با درامد ناچیز 

فقط می تونم بگم کاش ایران قدر کادر درمان رو می دونست که محبور به مهاجرت نشن.ان شالله که همسر شماهم م ...

مرسی عزیزم

خیلی دردناکه وضعیت  میبینی جراح های قلب جراح های مغز و اعصاب خفن و .‌. دارن از کشور خارج میشن تاسف میخوره ادم

نگران نباش همچین راه میفته و جراحی میکنه که اینروزاش یادش میره شما سعی کن باری از دوشش برداری حتما ه ...

به امید اون روز واقعا

فضای خونه رو که تمام تلاشم اینه شاد و اروم و امن نگه دارم براش و رفیقش باشم

ماهایی که به خاطر آینده بچه هامون، خونه و زندگی و کارمون رو ول کردیم و راهی یه کشور غریب شدیم که وقت ...

واقعا واقعا

همه از دور حسرت میخورن ولی تا تو اون حایگاه نباشی درک نمیکنی سختی هاش رو

من حتی دلم برای بچه‌م میسوزه که هیچ مادربزرگ پدربزگ عمه و خاله ایی کنارش نیست که روابط فامیلی رو ببینه و درک کنه

سلام زیبا خوبی عزیزم نینی خوبهاول از همه حرف مفت به قولی زیاده اگه فکر میکنی کامنتا اذیتت میکنه تاپی ...

اره عزیزم کاملا درسته همسر من عاشق درمان بود عاشق بچه ها و درمان کردن بچه ها‌، مثلا میرفت جراحی شکاف کام انجام میداد خیلی افراد کمی هستن تو ایران انجامش میدن چون سخته و پولی توش نیست ولی همسر من لذت میبرد از این کار تو اون تایم میتونست چهار پنج تا راینوپلاستی کنه ولی ترجیحش این بود

در ثانیشما خدایی نکرده قرار نیست که سه سال یا 5 سال دیگه عمر کنید شوهرتون به رشتش میرسه شاید طول بکش ...

به امیدخدا😍💕

نه اصلاا خودشم خیلی بلندپروازه به هیچ چیز جز جراحی راضی نمیشه. از الان شروع کرد بعضی شبا میره کتابخونه درس میخونه

به امیدخدا😍💕نه اصلاا خودشم خیلی بلندپروازه به هیچ چیز جز جراحی راضی نمیشه. از الان شروع کرد بعضی ش ...

ایشالله بهش میرسه🤩

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
اره چون اینجا قدرش رو بیشتر میدونن و به پولی که درمیاره نمیگن پول چاپیدن

به نظرت به کسی که درسش رو خونده و جراح شده یکی میاد اینجوری میگه اصلا ارزش جواب دادن داره این مشخصه سطح شعورش چقدره