2777
2789

اما قصد ازدواج باهات نداره چیکار میکنی 

آخه من ۶ ماهه باهاش هیچ حرفی از ازدواج نزده و مشخصه قصد ازدواج باهام نداره 

اما من عاشقشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری که در موقعیت تو بودم و کردم عاشق خودم کردم توام عاشق خودت کن با روش خودت اصلا حرف ازدواج نزن بهش فقط وابسته اش کن عاشقش کن بهش محبت کن بعد مطمئن شدی بهت دلبسته بگو برام خواستگار اومده میخوام برم دنبال زندگیم 

کاری که در موقعیت تو بودم و کردم عاشق خودم کردم توام عاشق خودت کن با روش خودت اصلا حرف ازدواج نزن به ...

چجوری عاشق خودم کنم ؟؟

مشکل من اینه تا حدودی باهاش رابطه داشتم اما کامل نه 

ممکنه برای همین منو نخواد 

توروخدا بگو چجوری رفتار کنم ؟؟

چجوری عاشق خودم کنم ؟؟مشکل من اینه تا حدودی باهاش رابطه داشتم اما کامل نه ممکنه برای همین منو نخواد ...

نه اصلاااا اصلا اتفاقا بیشتر میتونی عاشقش کنی وابسته اش کن بهش محبت کن بهش عشق بده پسر چجوریه خجالتی یا شیطون و هیز؟

گلم، اگر کسی قصد ازدواج با شما نداشته باشه و شما اینو حس کنی، باید از خودتون بپرسید که آیا واقعاً می‌خواهید در چنین رابطه‌ای بمونید یا نه. عشق زیباست، اما خودتون هم باید اولویت‌های خودتون رو داشته باشید. اگر احساس می‌کنید رابطه به جایی نمی‌رسه، شاید وقتش باشه که تصمیمات جدیدی بگیرید. مهربونم، فقط به خودتون فکر کنید.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
عزمزمه یک سوال ممکنه با پسری رابطه بر قرار کنی نظرش عوض بشه ؟

ساده نباش، اینو چند بار دیگه هم تو جاهای مختلف این سایت گفتم، اکثر دخترا دوستی مقدمه ازدواج می دونن ولی اکثر پسرا دوستی رو جدا از ازدواج می دونن، یعنی برای زن گرفتن دوست دخترشون رو نمی خوان و میرن سراغ یکی دیگه، بعد این پسر از نظر مردونگی و غیرت مشکل داره که باهاش رابطه داشتی، مرد اگه مرد باشه با خانواده میاد جلو نه اینکه بگه بیا رابطه داشته باشیم، شیش ماه بلاتکلیف بزاره تازه یه مقدار از اون درصد کمی از دوستی ها هم که به ازدواج ختم میشه یکی از طرفین ممکنه دچار پارانویید(شکاکیت) بشه، سعی نکن عواطفت رو با همچین کسی اغنا کنی