2777
2789
عنوان

به نظرتون چاره چیه

153 بازدید | 24 پست

اولش تو خونه ای که زندگی میکنم پدرم یه آدم به شدت بیمار،وسواس زیاد طوریکه درباره هر موضوع جزئی حداقل ۱ ساعت حرف میزنه،خسیس اصلا حاضر نیست خونوادش از نظر مادی تامین باشن البته در حد درآمد،بعدشم یادمه هر اتفاقی تو خونمون می‌افتاد می‌رفت به همه میگفت کلی رو اعصابمه از اون طرف مادرم هم آدم ساده لوحی هست و همه در شگفتن چجوری با اینجور آدمی تا حالا ساخته و تحملش کرده منم ک درکل از ۱۴ سالگی تا الان داروی اعصاب خوردم و الانم تشخیص گذاشتن دوقطبیم.

حالا پدر من الان نزدیک ۶۰ سال داره ولی دست از کاراش بر نمیداره...

منم حقیقت جایی ندارم اگه بخام خونه رو ترک کنم میدونم آخرش با اخلاق این یه اتفاق بدی می افته مادرمم ک اصلا از اون دسته آدمای بی عرضه هست.....

خب 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این شرایط یا باید خونه رو ترک کنی و تحمل عواقبش رو داشته باشی، یا بمونی و خودتو آسیب ببینی. هیچ راه وسطی نیست. از نظر روانی باید بیشتر به خودت فکر کنی، چون اگه تو نباشی کسی دیگه قرار نیست حالتو بهتر کنه. فقط باید تصمیم بگیری میخوای تحمل کنی یا تغییر بدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
خیلی خسته شدم از لحاظ روحی دلم میخاد از این شرایط نجات پیدا کنم

بنظرم اول از همه خودت باید خودتو آروم کنی ببین با چی آروم میشی؟! من ترجیحم اینه 1 هفته تنهایی برو مسافرت یمدتی گل و گیاه و آب ببینی روحیه ت عوض میشه 

یا برو اردو راهیان نور عجیییب آرامش میده بهت 

آروم که شدی خلوت کن با خودت ببین میخوای چیکارکنی زندگی و ایندت میخوای چطوری باشه 

اگه میخوای سرکار بری چه شغلی رو دوس داری برا خودت اونو تبدیل به هدف کن و درس بخون تا بهش برسی یا اگه کاره دیگه داری نیمه تمومه یا چمیدونم حرفه ایی علاقه داری برو پی شو بگیر با هر سختی ولی ادامه بده بلاخره یه روزی موفق میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید