2777
2789
عنوان

بچه ها شما بیاین بگید لطفا خواهشا

133 بازدید | 25 پست

شوهرم یه شماره رو مسدود کرده بعد تو پیام های مسدودیش کلی پیام محبت آمیز و عشقم گفتن  از یه خانم و فقط یکطرفه یعنی فقط اون اومده پیام داده تو سطل زباله هم رفتم هیچی ندیدم که شوهرم پیام بده حالا میگه اون از دشمنی این کارا و می‌کنه نمی دونم یه زن چقدر باید بیکار باشه با اینکه می دونه مسدوده یکسال هی پیام بزاره اینم اصلا ندیده بود من دیدم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاماش جوری نبود که انگار داره جواب شوهرتو میده؟

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

خب چرااون خانم یکسال پیام داخل مسدودی ها داده

اسکرین شات از پیاما نداری؟

حس نکردی شاید یه جا داره جواب پیامی میفرسته؟

تا شماره یکی رو مسدود نکنی ک نمیره تو پیامای مسدودی ها عزیزم، 

اسکرین شات از پیاما نداری؟حس نکردی شاید یه جا داره جواب پیامی میفرسته؟تا شماره یکی رو مسدود نکنی ک ن ...

می دونم میگم این مسدود کرده ولی اون همچنان تا یک سال و نیم پیام می‌داده 

بعضی هاش چرا ولی خیلی هاش هم نه من میگم اگه این جواب میداد چرا داخل مسدودی هاس

میخواسته تو نفهمی

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                               عاشق و حامیِ حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)

[QUOTE=386290399]میخواسته تو نفهمی[/QUOTEخب از خودشو پاک می کرده از اونو می‌داشته مگه دیوونه س

نمیدونم اینم حرفیه 

از این به بعد بیشتر دقت کن ببین رفتارای شوهرت چجوریه