2777
2789
عنوان

بچه ها شما بیاین بگید لطفا خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب این پیام های خودشو پاک می کرده از اونو می‌داشته مگه دیوونه س اونارم پاک می کرده

شاید میخواسته تو شک نکنی، نمیدونم والا چی بگم اگه حس میکنی خیانت نیست پس نیست به خودت بد راه نده ولی حواستم به شوهرت باشه

شاید میخواسته تو شک نکنی، نمیدونم والا چی بگم اگه حس میکنی خیانت نیست پس نیست به خودت بد راه نده ولی ...

تو یکنفره بلاک می کنی اون پیام میده و تو جواب میدید پیامتو پاک میکنید سطل زباله رو هم پاک می کنی و داخل مسدودی ها فقط پیام های اون خانمه نمی دونم گیج شدم 

تو یکنفره بلاک می کنی اون پیام میده و تو جواب میدید پیامتو پاک میکنید سطل زباله رو هم پاک می کنی و د ...

هرچیزی ممکنه ولی زود هم قصاوت نکن به دلت بد راه نده بگرد فکر کن شاید یکی میخواد بینتون اختلاف بندازه 

هرچیزی ممکنه ولی زود هم قصاوت نکن به دلت بد راه نده بگرد فکر کن شاید یکی میخواد بینتون اختلاف بندازه

همین دیگه این میگه دشمنه میگه اصلا من ندیدم وگرنه خرم بزارم بمونه 

فقط خواستم شماها از دور این قضیه رو ببینید قضاوت کنید

اینجا همه تا ی چیز ببینن میگن خیانته😂 اما خوشم میاد شما ساده نیستی دیدم تو همین نینی سایت یکی بهش خیانت شده بود جدا هم شده بود بازم با شوهرش و خانوادش رفت و آمد داشتن  اون دیگه واقعا خل بود

اینجا همه تا ی چیز ببینن میگن خیانته😂 اما خوشم میاد شما ساده نیستی دیدم تو همین نینی سایت یکی بهش خ ...

گفتم طلاق می خوام نمی دونم گفت خونه رو به نامت می زنم خرج بچه هارو میدم اگه فکر می کنی کثیفم برو 

گفتم طلاق می خوام نمی دونم گفت خونه رو به نامت می زنم خرج بچه هارو میدم اگه فکر می کنی کثیفم برو

خب بنده خدا چی بگه دیگه قدر زندگیتو بدون عزیزم شاید یکی میخاد زندگی قشنگتونو خراب کنه بخدا آنقدر آدم حسود هست

چند سالته؟