2777
2789
غذای دو روز در یخچال رو بد میدونن و میندازن سطل آشغالی اما عاشق ترکیب برنج و نیمرو یا اسفناج و عدس و ...

این کجاش بد یا عجیبه غذای دو روز توی یخچال واقعا هم نباید خورده بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

منو کسی پاگشا نکرد . مهمونی عید نمیدن . یکیشون هر طوری میشه فقط میره طب سنتی . حتی اعتقاد به واکسن برای بچه نداره . ... دومرتبه بستری شدم احوالی نپرسیدن 

خواهرش برای نوه ها عیدی داد به دختر من نداد 

بخوام بگم طوماره...

۴ ساله ازدواج کردم رنگ خونه ۳ تاشونو ندیدم تاحالا ککشونم نمیگزه بگن زشته یه ذره احترام بزاریم 

به قول خودشون خیلی رکن هر حرفی میزنن 

جلو بچه راحت سیگار میکشن

خیلی اعتقاد به دعا و هم چشم زخم دارن

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمهای تااین حدبی رحم ندیدم،،هیچکدوم باهم حرف نمیزنن،،نه برادربابرادر،،نه پدروپسر،،نه خواهروبرادر مث ...

مهمونی خانوادگی  میرن هیچ حرفی باهم نمیزنن؟

با غریبه ها تو مهمونی حرف میزنن ؟

مادرشوهرم حلیم پارسال رو فریز کرده بود آورد گزاش یخش باز شد گرم کرد خورد

نزدیک یه سال تو فریزر بود🤢😕😕

هی به منم اصرار میکرد بیا بخور خوشمزس😪

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
خدای من...اینا دیگه چه آدمهایی هستن. آفرین خوب کردی دمت گرم. اینا تقصیر شوهرامون هم هست. من که اونقد ...

مادرشوهرم می‌گفت زن نباید جلوی مرد دهنشو بازکنه وغذابزاره تودهنش،حتی وقتی توی جمع صحبت می کردیم حتما چشم‌غره می‌رفت ولی انقدراهمیت ندادم که براشون عادی شد 

اینجورزنها خودشون جنس خودشون روکم می‌دونن ویکی مثل من باید ازدست جاهلیتشون درعذاب باشم

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

همینا جایگاه زن رو میارن پایینمثلا بچه یکی دختر باشه میگن بینوا دختر زاییدهاینا برای من واقعا عجیب ب ...

حالا عجیبیش میدونی چیه اینکه همین آدمها تک دخترشون رو اینقدر دوست دارن و جونشون رو براش میدن. پس فقط بحث جنسیت نیست بحث اینه که خودشون رو دوس دارن. دامادشونم بخاطر دخترشون خوب تحویل میگیرن اما به عروسا که میرسه هیچی.

مهمونی خانوادگی میرن هیچ حرفی باهم نمیزنن؟با غریبه ها تو مهمونی حرف میزنن ؟

کلا رفت وآمدشوندکمه خیلی کم،،،الان پدرشوهرم بیمارستان بستری شده وعمل روده انجام داده،به جزشوهرم دوتا پسردیگه‌اش حتی بهش زنگ هم نزدن 

باغریبه ها خیلی خودی هستن😁😁

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

اينكه من شاغل بودم ميگفت عروس شاغل نميخوايم 

حق كار وتحصيل خواستم يكسال دعوا وپيغوم و پسغوم! كه نميخواد ! 

سه سال بعد نوبت دخترش حق طلاق و حق كار خواستن و داماد هم سريع قبول كرد! 

خوبه كه قبول كرد اما چرا اينقدر تبعيض چرا اينقدر تفاوت ! بين عروس و دختر خيلي فرق ميذارن و خيلي هم دل ميشكنن مدام هم ميگن ما بين عروس و دختر فرق نميذاريم! هر كي به ما حرفي بزنه و دلمون بشكنه واگذار ميكنيم به خدا نميبخشيم 

اما واسه خودشون انگار نه انگار 

من هم هيچوقت نميبخشم