2777
2789
حالا من همسرم شکر خدا اینجوری نیست ولی خانوادش وااای

خیلی خوبه به خدا من آدم تمیزی ام ولی همسر نهعههه عذاب میکشم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
برا ما کاملا عادیه

ببین من خودم قابلمه رو میارم وقتی خودمون هستیم ولی میزان غذایی که میکشه خیلی خیلی کمه.به خدا دختر سه ساله بدغذای من از اون مقدار بیشتر میخوره.اندازه یه مشت برنج میکشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من چی کنم شما 13 ساله ندیدی این رفتارو توشون😒 هر جایی فرق داره با بقیه جاها، ماهم لر بختیاریم

عریزم چرا دعوا داری پرسیدم لر کجایی؟میتونی آروم ترم جواب بدی آ😒

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خوب شد جدا شدی من به معنای واقعی روح و روانم داغون شد تا این مردو درست کنم هنوزم اول راهم

چندوقته ازدواج کردی؟ 

ببین من ۶ ماهه جدا شدم هموز اذیتم میکنه 

خانواده باااااز ولی خودش شکاک و بددل 

همممههههه جدا شده بودن و مجرد تو سن ۴۰-۵۰ 

تهش دختراشون تو ۱۷ سالگی پیج ساختن عکس منشوری میزارن کل خاندان رو بلاک کردن کسی نبینه من خیلی تصادفی تو پیج کاریم بالا اومد 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید
خیلی خوبه به خدا من آدم تمیزی ام ولی همسر نهعههه عذاب میکشم

اخ اخ اخ این خیلی سخت و بده ،خاله من تا ردزیکه زنده بود این مشکل رو با همسرش دلشت

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
فقط خودشون رو قبول دارن اعتماد به نفس عجیبی دارن

واااای گفتی اینام اختلال فووووق خودشیفتگی دارن همشون از دم 

اصلا نمیدونی وقتی میرن جلو آینه چه نگاه تحسینن برانگیزی به خودشون میکنن  

بعد موقعی میشینن پیش همدیگه انقدر از هم تعریف میکنن من عوقم میگیره

آره دقیقا هر چی پلو و ته دیگ هست اول برا شوهرش و پسراش میکشه. بعد اگه چیزی موند میده عروسا. ولی اگه ...

مادر شوهر من که جونشو برا دامادش میده عید همگی خونه مادر شوهرم بودیم سر سفره انقدر تعارف کرد به دامادش بیچاره معذب شده بود ولی خب من که عروسش هستم یکبار هم تعارف نکرد.البته برا من اصلا مهم نیست بیشتر خندم میگیره از کارهاش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت