2777
2789
عنوان

خوبی و بدی‌های زندگی مشترکتون چیه

1911 بازدید | 109 پست

هدفم این نیست که زندگی خودمو با بقیه مقایسه کنما !

فقط میخوام تجربه های مختلف رو بخونم ، ببینم ، یاد بگیرم که چجوری با وجود کمبود و مشکلات و بالا پایینی ها بازم میشه زندگی خوب ساخت ...

چند تا از خوبی و بدی های زندگی مشترکتون رو بگین که بولد تر هست

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی : هیچی 😂😂بدی : بسیار 😑دلیل ؛ چون کلا با ازدواج مخالفم و این رو بعد از ازدواج فهمیدم

مگه میشه خوبی نداشته باشه 

پس چجوری تا الان دوام آوردی؟ 

خوبی اینه همدیگه رو دوست داریم بدیش تفاهم نداریم فرهنگ خانوادمون متفاوت

همین عدم تفاهم و فرهنگ متفاوت چقدر داره اذیتت میکنه ؟

چجوری باهاش کنار میای و میپذیری؟

یه خوبی که داریم اینکه دقیقا اخلاقامون همون مدلی که دوران دوستی بود موندش و عوض نشدیم

تنها بدی که من تو زندگیم دارم اینه شوهرم کمالگراس ببین به من اسیبی وارد نمیکنه خودش اذیت میشه چون میخواد تو همه چیز بهترین باشه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

خوبی اینکه کمک حاله حامیه بابای خیلی خوبیه نمیذاره سختی بکشیم

بدی هم کم نداره اما دوست ندارم بهشون فکر کنم چون اونطوری هر عیبش برام ۱۰۰ برابر میشه

خودمم پر از ایرادم

این به اون در

🖤 
همین عدم تفاهم و فرهنگ متفاوت چقدر داره اذیتت میکنه ؟چجوری باهاش کنار میای و میپذیری؟

خیلی از خانوادش بدم میاد    دیگه با خودم صحبت میکنم میگم همینکه خودش خوبه  عیب نداره 

برای تفاهمم. خودمو زدم بیخیالی

این کاربری دست دو نفر است

زندگی بالا وپایین داره فرازو نشیب داره ولی همه اینها در راستای تکامل انسانه وشیرینی هایی بهت میده که هیچ جا تجربه نخواهی کرد 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊