2777
2789

کلمه ای خراب خوب نیستش 

من چیزی از دختره ندیدم ولی همه بهش میگن ببخشید ببخشید فاحشه

چیکارکنم؟

چطوری بفهمم اینطوری دختری نیستش؟

همین الان داداشم رفت دنبالش

شرایط داداشم خوبه همه میگیم براش زن بگیریم خودش میگه فعلا نه

خونه و ماشین داره خداروشکر

بابام گرفته براش ولی خب

۲۵سالشه

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

شما که قرار نیس کاری کنین

تصمیم برادرتونه

نهایتا نظرتونو اگر خواست بگین

همین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید واقعا دختره خرابه 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید
شما که قرار نیس کاری کنینتصمیم برادرتونهنهایتا نظرتونو اگر خواست بگینهمین

این عقلش درست حسابی کارنمیکنه آخرین بار یه دختره ای معتادو میخواست بگیره واسه این میترسیم

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
از اونایی که درباره دختره نظر میدن بپرسین چرا میگن

کل شهر بهش میگن خراب برم از همشون دونه دونه بپرسم؟

یه عده ام ممکنه پشت سر داداش شما بگن لاشی 

شنونده باس عاقل باشه 

عقل کجاس 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
خودتو اماده کن چون الان همه بهت میگن بهت ربطی نداره! ولی نمیدونن چقدر بد هست دو روز دیگه میگن عروس ف ...

دقیقا،😭

آبروم میره جلوی همسرم 

اونایی که راجب دختره این حرفارو میزنن چقد بشما نزدیک هستن؟؟ شما خانواده دخترو میشناسید؟؟ کسایی که این حرفو زدن خودشون چطور آدمهایی هستن؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یه عده ام ممکنه پشت سر داداش شما بگن لاشی شنونده باس عاقل باشه عقل کجاس

یه عده فرق داره با یه شهر

اونایی که راجب دختره این حرفارو میزنن چقد بشما نزدیک هستن؟؟ شما خانواده دخترو میشناسید؟؟ کسایی که ای ...

من‌کل شهرو نمیشناسم

من از زن عموم شنیدم که اهل این شهره