2777
2789
عنوان

داداشم با یکی دوست شده که همه بهش میگن خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 60 پست

ببخشید یکی دیگه هم امضاش مثل شما داداش اونم به زنش خیانت کرد بجای افتخار به نژاد تمرکزتون رو بزارین روی فرهنگ و تربیت تا به اون افتخار کنید خیلی بهتره وسط این ازادی یکم فکر میکردیم به این سرنوشت دچار نمیشدیم 

ای مسلمانان اگر به نعمت اسلام ارج ننهید و از آن روی گردان شوید ، خداوند، این ماموریت را به گروهی دیگر می سپارد آنان که همانند شما نخواهند بود ، پیامبر در توضیح این ایه گفتند در شان سلمان و قوم او نازل شده است ؛ بشارت باد بر شما ای فرزندان فررُّخ! اگر ایمان به ستارهٔ ثریا بسته باشد عرب به آن نمی رسد ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت 🌱 أسعَدُ العَجَمِ بِالإسلامِ أهلُ فارِسَ خوشبخت ترین مردمان غیر عرب به واسطهٔ اسلام مردم ایرانند  از پیامبر پرسیدند که چرا همهٔ قرون از عاد و ثمود و مانند ایشان هلاک شدند و ملک پارسیان به درازا کشید با آنکه آتش پرست بودند پیامبر فرمود ؛ از بهر آنکه آبادانی کردند در جهان و داد گستردند میان بندگان خدای عز و جل   🌱 لطفا حواستون به کاربرهایی که انگار از طرف اسرائیل حقوق میگیرن تا فرهنگ و دین ایرانی رو خراب کنن باشه تو تاپیک های جنجالی مثل چندفرزندی و ... هستن یا کلماتی مثل افتاب مهتاب ندیده رو به عقب افتادگی ربط میدن تا ارزش پاک بودن رو زیر سوال ببرن... 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حال زنش

چرا

زن کی داداشم؟نداره ک

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!شوهر آینده قراره بعد از بله گفتن سر سفره عقد اینوبگه<<یادته یه روز میگفتم که تو مال مایی دختر>>🥸✨️🌸وی نه دوست پسر دارم نه چیزی متعهد و وفادار به آن که هنوز یافت نشده است.

بیشتر ببینید
ببخشید یکی دیگه هم امضاش مثل شما داداش اونم به زنش خیانت کرد بجای افتخار به نژاد تمرکزتون رو بزارین ...

من از داداشم کوچیکترم نمیتونم تربیتش کنم

این هروقت با همچین دخترای دوست میشه من حرصشو میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!شوهر آینده قراره بعد از بله گفتن سر سفره عقد اینوبگه<<یادته یه روز میگفتم که تو مال مایی دختر>>🥸✨️🌸وی نه دوست پسر دارم نه چیزی متعهد و وفادار به آن که هنوز یافت نشده است.

بیشتر ببینید
عزیزم نگران نباش شاید داداشت فقط برای رفع میل جنسیش با این زنه دوست شده هرچند بهت حق میدم ناراحت باش ...

دقیقا وای ممنونم ازشما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
نترس داداشت بفهمه خرابه خودش دکمشو میزنه پسرا زود متوجه میشن

خودش میدونه خرابه میگه دختره پاکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
متشکرتاجایی که میدونم با خیلیا بوده و میترسم رابطه جنسی داشته باشه....بلاخره مریض میشه داداشم دیگه ا ...

اینکه با خیلیا بوده رو باید یه خورده کنجکاوی کنید ببینید چند نفر بودن مثلا فاب بودن یا چی چجوری بوده و این حرفا(اینارو میگم چون الکی قضاوت نکنید چون مردم خیلی الکی هم حرف در میارن)

رابطه جنسی هم دیگه الان خیلیا دارن یه خورده شخصی هم هست هر چی هست احتمالا برادر شما هم بدونه بود و نبودشو دیگه 

ممنون...این برادرمن اینقدر لجبازه مگه زیر بار میره

بالاخره باید از یه نفر حرفشنوی داشته باشه ، اما جدا به این حرفا که میگن زندگی خودشه و ... اهمیت ندید قطعا زندگی برادر شما تا حدی به شما هم مربوط میشه 

یه راه دیگه هم هست اینکه خودتون سعی کنید براش آستین بالا بزنید شاید کسی رو پسند کرد 

کلا میگم هروقت بگیره زنش خوش به حالشه

چراعزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید