2777
2789
عنوان

داداشم با یکی دوست شده که همه بهش میگن خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 60 پست

در مورد این دخترخانم تحقیق کنید ببینید آیا این حرف ها حقیقت هست یا صرفا شایعه اس 

اگر اوضاع بین برادر شما و اون خانم جدی تر شد و مشخص شد که حرف ها هم درست بوده خب اون موقع واقعا باید سعی کنید برادرتون رو قانع کنید و شاید لازم باشه پیش مشاور هم بره 

یه عده فرق داره با یه شهر

جمعیت شهرتون چند نفره اس عزیزم ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤐🤐

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

ممکنه دختره واقعا دختر خوبی نباشه ولی ممکن هم هست الکی بگن چمیدونم اکسش رفته باشه الکی پر کرده باشه یا چمیدونم چون دوست پسر داشته بهش بگن خراب وقتی یه نفر گفت ازش دلیلشو بپرس مجبور هم نیستی بگی دوست دختر داداشمه بگی فلانی رو میشناسی چرا اسمش بد در رفته و اینا ببینی موضوع چیه

یه دختر خوب براش پیدا کنید زنش بدید این دختر های خراب بی صاحب خیلی خطر ناکن یکیشون برا برادر من کلی ...

بهش میگیم اصلا زیر بار نمیره هرچی بلانسبت شما دختر بدکاره هستش دستشو میزاره روشون میگه اینو میخوام اینوبگیرید دیوونمون کرده

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!مو یاروم بی خبر رفتِ سفر دلش جای گیر کرد و دوماد شد.بسوزی به همان درد که سوزاندی مرا! 

در مورد این دخترخانم تحقیق کنید ببینید آیا این حرف ها حقیقت هست یا صرفا شایعه اس اگر اوضاع بین برادر ...

ممنون...این برادرمن اینقدر لجبازه مگه زیر بار میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!مو یاروم بی خبر رفتِ سفر دلش جای گیر کرد و دوماد شد.بسوزی به همان درد که سوزاندی مرا! 

پسرا وقتی بهشون پا ندی بهت میگن خراب

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید
جمعیت شهرتون چند نفره اس عزیزم ؟

نمی دونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرا وقتی بهشون پا ندی بهت میگن خراب

این پا داده بهش میگن خراب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط مواظب باشید ایدز میدز نگیرید :/ 

ولی خب گاهی تو شهرهای کوچیک اکس بعضی دخترا چون خیلی حروم لقمه ان توی شهر چو میندازن که دختره خرابه

اما بازم خانواده دختر رو گیر بیارید و تحقیق کنید

.

من‌کل شهرو نمیشناسممن از زن عموم شنیدم که اهل این شهره

خب یه مثل قشنگ هست:( تا نباشد چیزکی مردم نگویند  چیزهااا..) ولی مطعن بشید اگر اینطوره برادرتون رو منصرف کنید... پسرا تا قبل 30پخته و عاقل نشدن. خانواده باید حمایت بیشتری کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم نگران نباش شاید داداشت فقط برای رفع میل جنسیش با این زنه دوست شده 

هرچند بهت حق میدم ناراحت باشی اینایی که میان بهت میپرن و میگن دخالت نکن بتوچه و فلان قاعدتا خودشون دلشون از ی جای دیگه پره یا اینکه داداششون چنین کاری نکرده خیالشون راحته والا منم یدونه داداش دارم از تصور اینکه دوست دختر بگیره دیوونه میشم که برسه ب اینکه با ی زن خراب دوست بشه یا بخواد بگیرتش😱😱😱

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ممکنه دختره واقعا دختر خوبی نباشه ولی ممکن هم هست الکی بگن چمیدونم اکسش رفته باشه الکی پر کرده باشه ...

متشکر

تاجایی که میدونم با خیلیا بوده و میترسم رابطه جنسی داشته باشه....

بلاخره مریض میشه داداشم دیگه 

البته بلانسبت شما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40