2777
2789
عنوان

من برای اولین بار تو زندگیم پریود نشدم دلیلش چیه خیلی نگرانم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
ن نمیدونم چرا اینجوری شده.تغییرفصل البته سرماخوردگی شدید گرفتم کلی انتی بیوتیک خوردم کیست دارم تنبلی ...

انشالله خوب بشی 💚💚

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۱۷این ماه باید میشدم هنوز نشدم🤦‍♀️ خدایا ب من دیگه بچه نده لطفاا نمیخوامم🙏😢

منم ۱۶ باید میشدم.۸ روز بعد از تاخیر بی بی چک منفی شد.باردار باشم سکته میکنم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم ۱۶ باید میشدم.۸ روز بعد از تاخیر بی بی چک منفی شد.باردار باشم سکته میکنم

دقیقا منم همینطور دوتا دارم عصاب واسم نذاشتن حتی جرعت نکردم بی بی چک بزنم .بچه داری؟

به آنان که مارا رها نمودند در خاک خالی،بی آب و بی گیاه،بی هیچ اشک وآه، بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم🌸💜

دقیقا منم همینطور دوتا دارم عصاب واسم نذاشتن حتی جرعت نکردم بی بی چک بزنم .بچه داری؟

اره دو تا دارم با کلی بیماری و اعصاب ضعیف واقعا دیگه توان بچه ندارم و نمیخوام.جالبه هیچ علائمی هم ندارم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اره دو تا دارم با کلی بیماری و اعصاب ضعیف واقعا دیگه توان بچه ندارم و نمیخوام.جالبه هیچ علائمی هم ند ...

خداحفظشون کنه😍🌸انشالله جفتمون تافردا پریود شیم😮‍💨

به آنان که مارا رها نمودند در خاک خالی،بی آب و بی گیاه،بی هیچ اشک وآه، بگویید:ما ریشه در خویش داشتیم و سبز گشتیم🌸💜

منم یه ماه کامل عقب افتادم بعدش ک رفتم دکتر دوساعت بعدش پریود شدم 

فقط گیرش دکتر رفتن من بود

میشه برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی؟؟؟ 😍❤️مرسی دوست گلم ایشالا خدا برات بسازه😍

خداحفظشون کنه😍🌸انشالله جفتمون تافردا پریود شیم😮‍💨

انشاله.من اگه تا شنبه پری نیاد میرم آز میدم و سونو دلم عین سیر و سرکه میجوشه

منم یه ماه کامل عقب افتادم بعدش ک رفتم دکتر دوساعت بعدش پریود شدم فقط گیرش دکتر رفتن من بود

😂😭

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
من آخرین بار ۳ دی شدم . کاملا هورمونام بهم ریخته . دوستندارم برم دکتر امپول بزنم همینطوری راحتم

مجردی