2777
2789
عنوان

برنامتون برای تابستون چیه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 95 پست
پیاما یهو زیاد شدن ندیدم مرسی گل بله حتما خوشحال میشم خیلی لطف داری

فداتشم عزیزم خواهش میکنم مهربون

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمال و کاشان بریم شمال و هرسه ماه یه بار میریم 

دیگه بچهارو کلاسهای تابستونی بنویسم و خودمم باشگاه و‌ادامه بدم‌دیگه وقتی نمیمونه 

زیاد به پس انداز فکر نمیکنم‌ اندازه خودمون داریم خداروشکر 

دبی و‌ترکیه جا داریم ولی فعلن بچها کوچیکن نمیشه خیلی تفریحارو‌باهاشون رفت

شمال و کاشان بریم شمال و هرسه ماه یه بار میریم دیگه بچهارو کلاسهای تابستونی بنویسم و خودمم باشگاه و‌ ...

وای عزیزم چه زندگی قشنگی منم دوس دارم سفرو ایشالا

بچه هاهم که زود بزگ میشن حسابی لذتشو ببرید

شاید بمیرم اگه هم موندم سرکار

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تموم کردن کتابم 

اربعین اگه لایق بدونن بعدشم جنگیدن برا هدفم 

درکنارش شاید شروع کردن یه شغل

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید

همه سفر و عشق و حالمونو تو هوای خنک میریم با شوهرم 

محاله تابستون از خونه تکون بخورم تو گرما برا همین زیر کولر میخوریم میخوابیم شبا میریم بیرون

از اخر شهریور دوباره سفر اینا میریم

برنامم کارای عروسیم تکمیل جهیزیه دنبال خونه گشتن

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید