2777
2789
عنوان

بغلی شدن نوزاد یک باور غلط

110 بازدید | 11 پست

بغلی شدن نوزاد یک باور غلطه. کودک در ۱۴ ماه اول زندگی نیاز به امنیت داره...

✍️ آغوش مادر امن‌ترین و آرام‌بخش‌ترین مکان برای کودک هست و حس امنیت رو در کودک پایه‌ریزی می‌کنه...

وقتی نوزاد تو بغل مادرشه، ضربان قلبش آروم‌تر میشه، گریه‌هاش کمتر میشه و حتی خوابش هم بهتر میشه. این به خاطر ترشح هورمون‌هایی مثل اکسی‌توسین هست که باعث ایجاد پیوند عاطفی قوی و حس آرامش می‌شن...

🧠 مطالعات نشون دادن بچه‌هایی که زیاد بغل می‌شن، در آینده کمتر دچار اضطراب و مشکلات رفتاری می‌شن، چون پایه‌های اعتماد و امنیت در وجودشون قوی‌تر ساخته شده..‌.

وقتی یک ماما، مامان میشه   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید طبق انتی میشم ۳۸ هفته و ۶ روز 

طبق پریود ۳۸ هفته و ۳ روز 

زود نیست برا سزارین؟

بچه اولمه هیچ مشکلیم ندارم میترسم زود باشه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

توی این 14 ماه کی کارهای خونه رو انجام بده کی آشپزی کنه😩😩😩

یکی از بچه هام همین طوری بود از کارو زندگی افتاده بودم البته تا چهار پنج ماهگی شدید بود بعدش بهتر شد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

بجز اغوشی...باید محیط خونه برا بچه امن و ارامش داشته باشه..که الان اکثر خونه ها دچارشن.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بیشتر ببینید
ببخشید طبق انتی میشم ۳۸ هفته و ۶ روز طبق پریود ۳۸ هفته و ۳ روز زود نیست برا سزارین؟بچه اولمه هیچ مشک ...

بعداز ۳۸ هفته بچه رسیده‌ست و در بیشتر موارد زایمان سالم و بی‌خطره؛ ولی اگر هیچ مشکلی نداری و شرایط جنین عالیه، اغلب پزشکان ترجیح می‌دن صبر کنن تا هفته‌ی ۳۹ یا حتی تا نزدیک‌های هفته‌ی ۴۰....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بعداز ۳۸ هفته بچه رسیده‌ست و در بیشتر موارد زایمان سالم و بی‌خطره؛ ولی اگر هیچ مشکلی نداری و شرایط ج ...

خب الان نامه داده برم بگم بهش تاریخشو بندازه عقب تر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
نه نگران نباش گفتم بعداز ۳۸ هفته بچه رسیده است تا روز زایمان هم تقریبا ۳۹ هفته ای و خوبه....

اهان ممنونم ازتون♥️🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید