2777
2789
عنوان

میخوام الان برم بیرون شوهرم میگه حق نداری بری 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 63 پست
اره اینجا مردسالاری حاکمه...مرد هر جا بره اشکال نداره زن بره عیبه!!!

وقتی خودت نمیجنگی راضی هستی هیچکس نمیتونه برات کاری کنه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بهش نگفتم .رفتم اماده شم دید. گفت حق نداری پاتو از در بیرون بزاری. میترسه مامانش ناراحت بشه

☹️ نمیدونم والا من الان چیزی بگم حمله میکنن میخورن منو ولی نذار تعیین تکلیف کنه الان اگه اون بود تو میگفتی نرو گوش میکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا همتون شاکی هستین که استارتر چرا نرفتی دنبال مادر شوهرت؟؟؟

آخه یعنی چی؟؟؟

شوهرش عمل کرده گوشه خونه

حتما تر و خشکش میکنه و ب اندازه کافی غر میشنوه و اذیت میشه 

مادر بی درک یه تاکسی بگیره برگرده خونش

چرا باید مزاحم یکی دیگه بشه؟؟؟؟

حالا اگه پسرش خوب بود و روی پا بود وبه پسرش زنگ میزد باز یه چیزی

چرا شماها درکی از استقلال و یکم عزت نفس ندارین چرا؟؟؟؟؟ زرتی زنگ میزنید یکی بیاد کارتون رو راه بندازه؟

تاکسی؛ تعمیر کار؛ خشک شویی و ... و... و... برا این کاراس که ب دیگران زحمت ندیم

یبار یکی ازت کمک بخواد ، میشی نوکر ؟دستش رو جلو پسرش دراز کرده برای درخواست کمک .حالا خودت میدونی لا ...

میتونه آژانس بگیره. چرا مارو تو زحمت بندازه ‌ ‌ ادم پررویی هستش. ادم پولداری هستش اسنپ میگیره میگه شما حستب کنین انقدر پرروئه

چرا همتون شاکی هستین که استارتر چرا نرفتی دنبال مادر شوهرت؟؟؟آخه یعنی چی؟؟؟شوهرش عمل کرده گوشه خونهح ...

دقیقا . تا ظهر هم سرکارم . بعدش هم میام کارای خونه و اشپزی رو انجام میدم . بچمم دو سالشه ‌ الانم هوا سرده . بچمو نمیتونسم با شوهر م که عمل کرده تنها بزارم . میگه بچه رم باخودت ببر! 

عزیزم سر دعوا نداشته باش یه سوال می‌پرسم خداییش راستشو بگو اگر که مادر شما تماس می‌گرفت که همسرتون ب ...

اگه ممن عمل شده بودم .اون نمیرفت ‌ . چون بچه دو ساله رو با من تنها نمیزاشت 

اگر مادرشوهرت کار هرروزش نیست و شمارو با راننده آژانش اشتباه نگرفته،چی میشد بری بیاریش

روزای دیگع میگه برام اسنپ بگیرین خودتون حساب کنین . پولدارم هست . میگه من ندارم. ولی رفته بیرون برای خودش لباس خریده 

اتفاقا تو جنگل ماده ها اجازه میگیرن تو جامعه ی مدنی زن و مرد احتیاج به اجازه ندارن :حالا بعضی ها خود ...

خب اگه همسرتون هم همین طرز فکر رو داشته باشه چی ؟

همینجوری پاشه شال و کلاه کنه بزنه بیرون ....‌

زندگی مشترک یعنی همه امورات زن و مرد  به هم وصله  حالا اجازه اینجا الزاما  به معنای زور و تحکم نیست  بلکه باید یه سری توافقاتی  به وجود اومده باشه ......خصوصا اینکه  بچه هم تو این زندگی وجود داشته باشه

مگه الکیه کدوم زن بدون اجازه شوهرش بیرون میره جنگل که نیست

چه ربطی به جنگل داره بچه گه نیست بزرگ شده چی وباچی مقایسه میکنید!!!!!

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

همونو با چاخان و زبون خوش میگفتی اوکی میشد

کاربری دوممه😐دائم التعلیق هستم 😑...میخوام اونروز و ببینم به چشم که نگی سرنوشت بگی با دست نوشت✌✌برای یه شروع نباید عالی باشی ولی برای عالی بودن باید شروع کنی💖💖💖💖برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم میکنی؟؟؟🌼🍃
بیشتر ببینید

بنظر من باید میرفتی دنبال مامانش 

چیز خاصی نمیشد .

الانم دقیقااا بخاطر مامانشه ک گفت نرو 

من وقتی که توی تاپیکی نظر میدم ، فقط منظورم با خودِ شخصه استارتر هست نه کسی دیگه!   لطفا یاد بگیرین خودتونو دخالت ندین.