2777
2789

سلام بچه ها من دوسه ساله بعلت مشکل بلع ورفلاکس که هیچ دارومعده ای جواب نمیداد وگفتن عصبیه تحت نظرروانپزشکم هفت ماه ونلافاکسین یاهمون آلوینتاباالانزاپین خوردم ازلحاظ روحی خیلی خوب شده بودم اضطراب و وسواسم کم شده بود فقط چون شب ازخواب باجیغ ودادمیپریدم گذاشتم کنار بجاش اسنتراخوردم گفتم اگه یه زمان باردارشم مجازه آسنترا ولی بعدچندروز حالت گلوبوس سراغم اومد  بیست روز پیش اس سیتالوپرام (ازیپم) ومیرتازاپین خوردم بدترشدم دکترم مجدد آلوینتا والانزاپین نوشت بادوز کم  بااینکه بیست روزه گذشته هنوز حالت گلوبوس دارم وچندروزه اضطراب شدید  احساس میکنم الانه که پانیک بشم چه کنم ؟؟  سردردوسرگیجه هم دارم‌. شایدم هورمون تیروییدم ریخته  چون غده تیروییدم بخاطرندول بدخیم سال۹۷درآوردن  وروزی پنج تاکلسیم میخورم پسفردا برم آزمایش تیرویید دوهفته دیگه جوابش میاد چطور تحمل کنم  این مدت خدایا😭😭😭برام دعاکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره برو پیش روانپزشکت اینقدر دارو ها رو تغییر بده تا بهت بسازه

این چندسال همش تغییرداده برام فقط آلوینتا والانزاپین برام خوبه ازلحاظ روحی آرام شده بودم بعدهفت ماه ولی مشکل بلعم همچنان سرجاشه هردکترگوارش رفتم آندو عکس مری سالم بود عکس حنجره نوشته بود رفلاکس وفلجی یطرفه تارصوتی   نمیدونم چرا دکتراهمش میگن اعصابته 

خب اضطراب شديد دارى مگه دكتر ارامبخش نداده بهت ؟ من خودم پنيك دارم دكتر بهم گفته موقع حمله الپرازولا ...

دیروز رفتم گفت آلپروزلام بخور ولی آلپروزلام قبلا خوردم افسرده ترم میکرد

الهی خدا خودش کمکت کنه عزیزم.خودتو آروم کن تا مشکلات روحیت حل بشن نخوای دارو بخوری. شوهر منم رفلاکس ...

لعنت به رفلاکس هیچ دارومعده ای اثرنداره روم رژیم غذاییم رعایت میکنم پنج ساله همینم

چی هس پرولاکتین

یه هورمونی هست که ادما دارن 

تو اقایون رو دقیق نمیدونم چیه ماجراش 

ولی خانما مثلا از سینه هاشون بدون بارداری ممکنه شیر بیاد و باعث نازایی میشه اگه بالا باشه یا باعث ادنوم هیپوفیز هم میشه 

من خودم الانزاپین میخوردم و دوسال پیش ماجرا داشتم سر بالا رفتن پرولاکتین 

این چندسال همش تغییرداده برام فقط آلوینتا والانزاپین برام خوبه ازلحاظ روحی آرام شده بودم بعدهفت ماه ...

از اعصابت باشه خودت متوجه میشی مثلا موقع استرس شدید تر میشه 

منم سندروم روده تحریک پذیر بخاطر استرس داشتم دارو خوردم خوب شدم 

اگه بخاطر اعصابت باشه باید با ساده ترین دارو ها هم درمان بشه 

عزیزم انشالله که بهتر میشین

ولی رفلاکس بخاطر رطوبت و سردی معده هست و...

چرا از طب سنتی کمک نمیگیرین، اینهمه قرص اعصاب عوارض داره خب

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید