2777
2789

یکی از دخترای فامیلمون حدود دو سال پیش طلاق گرفت

من خواب دیدم کنار شوهر سابقش دست توی دست همدیگه وایساده 

کلی هم تعجب کردم پیش خودم (توی همون خواب) گفتم مگه اینا طلاق نگرفتن؟ هنوز که باهمن

نمیدونم تعبیرش چیه هرجا هم گشتم درمورد طلاق خود فرد بود نه بقیه

میترسم هم به خودش بگم یا حتی اسم شوهر سابقش بیارم ولی احساس میکنم تعبیرش بیشتر به خودم ارتباط داره

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

عوامل زیادی تو تعبیر خواب تاثیر میذاره 

ولی مجموعا خیر انشاالله احتمال زیاد گشایش در کارهاتون باشه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر نمیکنم به خودت مربوط باشه بیشتر بنظر میرسه که آشتی بکنن

نه باو دو سال گذشته یجوری کینه داره که بنظر نمیرسه برگردن 

بیشتر یه نشونه ست

برم شاهچراغ یا آستانه (شیرازم) واسم تعبیر میکنن؟ یا روز و ساعت خاصب باید وقت بگیرم؟

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
نه باو دو سال گذشته یجوری کینه داره که بنظر نمیرسه برگردن بیشتر یه نشونه ستبرم شاهچراغ یا آستانه (شی ...

بزن تعبیر خواب هوش مصنوعی نقطه ، اونجا خوابتو تعریف کن برات تعبیر میکنه