2777
2789

من با دوست پسرم که ۸ماهه باهمیم استادمم هست دوستم باهاش یه بار قهر کردم مقصرم خودش بود بهمم فرداش پیام داد معذرت خواهی کرد ولی جواب ندادم بعدشم باز ۵بار پیام و زنگ زد بازم جواب ندادم توی هفته ام یه بار باهم کلاس داریم روز قبل کلاسم زنگ زد که اشتی بکنه باهام ولی جواب ندادم اومدم تو کلاس بخدا اولش قیافش مثل افسرده ها بود فقط ۴۰دقیقه ام درس داد بعد دوروز دلم براش سوخت بهش پیام دادم گفت حضوری ببینمت ولی سرد برخورد کردم اونم پرسید اخه چرا یهو رفتی واقعا بعدم گفت تصمیم داری ادامه بدیم یا کات کنیم منم گفتم اگه بخوام کات کنم ارزش نداره حرفامو گوش کنی بعد گفت نه عزیزم منظورم این نیست قرار شد بهم بگه کی فرصت داره ولی دوروز خبری نشد ازش بهش پیام دادم بهم گفت هم امشب هم فردا و پس فردا مهلت دارم بعدم خوب صحبت کردیم باهم اشتی کردیم فرداش دیدم نه پیام صبح بخیر داده نه زنگی زده قرار بود بعد کلاس همو ببینیم منم ناراحت شدم بدون اینکه بهش بگم نرفتم سر کلاس دوستم میگه اومده بود سر کلاس انگار قابلمه کوبیده بودی تو سرش بعدم چند بار به بچه ها گفته اگه کسی نمیاد من درس شروع کنم(مثلا منتظر بوده بگن من دیرتر میام یا پایینم)هر وقتم من باشم تو کلاس تیپ میزنه و خوشتیپ میکنه ولی وقتی من نیستم خیلی معمولی میاد چند بار اتفاق افتاده

الان سوالم اینه که حاضر شده هی تو کلاس بگه کسی نمیاد من درس شروع کنم ولی حاضر نشده به خود من یه زنگ یا پیام نده؟(تازه تیپ زده اومده سر کلاسم نشسته)

خب براش مهم نیستم دیگه این تیپ زدنش برای چیه

کشتی ماروبااستادت الان انقدقهرمیکنی بعدازدواج چه میکنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چرا نفهیمدم چی شد🫤

بااستادش رل زده دعواکردن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
یه روزحالش خوبه تیپ میزنه یه روز خوب نیست نمیزنه معمولا پسرا برا دختر تیپ نمیزنن حال دل خودشونه

حال دلش فقط وقتایی که من هستم خوبه یعنی‌؟

چون وقتی نیستم معمولیه

همون اول نباید قهز میکردی تجربه بشه واسط قهر مشکل حل نمیکنه فقط اختلاف و فاصله رو بیشتر میکنه ایشون اول رفتار بدی کرد بهش توضیح میدادی رفتارش بد و شما رو ناراحت کرده

اخه دوستی اونم با استاد که دست بالا رو اون داره؟ 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید