2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اونی که کامنت گذاشته بود من جلو پسرهام شیر نمیدم که بعد که بزرگ شدن باهام شوخی لفظی و بی حیایی نکنند 🥴

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
🤣🤣🤣🤣

بخدا هنگ کردم مگه هر کی جلو پسرش بچه شیر داد حق داره شوخی لفظی کنه خب این برمیگرده به تربیت بچه و ذاتش نه یه شیر دادن جلوش اینا همون دسته ادم ها هستن که وقتی یه مردی خیانت میکنه و خانمش شکایت میکنه میگه حتما براش کم گذاشتی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یادتونه ی زمانی کرونا نیومده بوده بچه مدرسه ایی ها گوشی نداشتن بخاطر کلاس آنلاین ...فک کن یارو اومده ...

مثل تاپیک دیشب یه دختر ۱۵ ساله تاپیک زده بود با پسری چند هفته ست دوست شدم بعد از قرار بهم بی محلی میکنه

عکس قدی هم براش فرستادم ممکنه از اندامم خوشش نیومده

اینقد بچه ها کامنت گذاشتن و نصیحتش کردن که چرا عکس قدی دادی حرف گوش نمیداد و میگفت پسر حق داره اندامم ببینه و نپسنده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
یادتونه ی زمانی کرونا نیومده بوده بچه مدرسه ایی ها گوشی نداشتن بخاطر کلاس آنلاین ...فک کن یارو اومده ...

کوتاهی خانواده هاشونه که نمیرن چک کنن بچه با اون گوشی که دستش دادن وارد چه محیطی میشه مادر که خودش بدتر از بچه س فقط یه گوشی داده دستش سرگرم شه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله