2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 یکی نشسته مسخره مادر شوهرش کرده بخاطر محبت کردن نی نی های همسایه

فکر کنم بیشتر از حسادتش. ادما چیزیو که خودشون ندارن رو نمیتونن درون دیگران هم تحملش کنن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
😂😂 کاش مادر شوهرش میدید دلم میخواست بفهمم واکنشش چیه

مادر شوهره الان بیدار شده میگه خب کی امروز میخواد زایمان کنه برم از نوزادش عکس بگیرم 😂

جدای از شوخی اونجا هم گفتم من مثله همین مادر شوهر بنده خدام نوزاد میبینم دست و پام شل میشه دلم میخواد بوسش کنم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بیشتر ببینید
مادر شوهره الان بیدار شده میگه خب کی امروز میخواد زایمان کنه برم از نوزادش عکس بگیرم 😂جدای از شوخی ...

ما خانوادگی اینجوریم مامانم لباس میخره براشون 😂 حس خوبی نداد این بشر 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره