2777
2789

یه بخشیش ناراحت این موضوع هستم چون یه بخشیش برای کارهای دیگه  تمان معیارهای ذهنیم داشت براش تلاش کردم آخر سر تحقیرم کرد شاید خیلی ها بگن چیزی نیس فراموشش میکنی نا اینطور نیست مردها تو یه زمینه با دخترها فرق دارن خانم ها حق انتخاب دارن خوششون بیاد قبول میکنن بدشون بیاد رد میکنن ولی آقایون اینجوری نیستن با هرجواب منفی شاید رو خودشون ظاهری چیزی نگن وانمود کنن ولی از درون داغون میشن  این حس به وجود میاد که چرا من مشکلم چیه  شاید واقعا مشکل دارم  که تحقیر شدم چرا جایگزینی کرده  مگهمن آدم نبودم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه منطقی فکر کنی نباید ناراحت شین

نه شنیدن شخصیت شما رو زیر سؤال نمیبره ،فقط معیارهای اون بنده خدا با شما فرق داشته

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه بخشیش اره ولی کلی ابجی تحقیر شدم اونم بخدا تو زندگیم واسه کارهای که من نکردم مثلا پدرم اشتباه کرد ...

اونقدر تلاش کن برای زندگیت،تا بقیه حسرت شمارو بخورن،یا بعده ها حداقل به این نتیجه برسن ک اشتباه کردن

یه بخشیش اره ولی کلی ابجی تحقیر شدم اونم بخدا تو زندگیم واسه کارهای که من نکردم مثلا پدرم اشتباه کرد ...

آها متوجه شدم 

کارش واقعا اشتباه بود

امیدوارم یکی بهتر از اون بیاد تو زندگیت

بعضیا نمیدونن چجوری باید جواب نه بدن، و از خانواده طرف مایه میزارن، یا هر نقطه ضعف دیگه ای.