2777
2789

واسه اینکه نیاز نباشه چند بار خرج کنیم فقط بخاطر مردم 

(یه جشن کوچیک توی خونه بابام میگیریم از ساعت ۳ تا ۵ که نخواد شام و اینا بدیم ،بله برون و نامزدی و صیغه محرمیت رو همشو توی همین یه جشن خلاصه میکنیم ) ، اگه تعداد مهمونا زیاد باشه ، مردونه خونه همسایمون و زنونه خونه خودمون ، به جای حلقه نشون ، ست حلقه زنونه و مردونه میگیریم فقط که دیگه واسه عروسی اینا طلا نگیریم ، به جای این باکس های صدفی و شفاف طلایی که هر کدوم قیمت گرفتم خیلی گرون بود ، یه چمدون فشرده ها سایز بزرگ رنگ نباتی یا کرمی میگیریم که بعدا هم به دردمون بخوره و روی چمدون هم میدیم بیرون واسمون تزیین کنن و چندتا لباس راحتی و مانتو و شلوار و کیف و کفش و شال می‌خریم واسه داخل چمدون ( رنگی رو انتخاب میکنیم که روزمره میتونم بپوشمش ،نه فقط بخاطر اینکه عروسم ،سفید بردارم کفش و ...رو چون بعدا بی استفاده میشه و کلا هم رنگ سفید خوشم نمیاد مخصوصا واسه کیف و کفش ) ، یه دوستمون که عکاسی خوبی داره دعوت میکنیم عکسای دونفره از زمان حلقه دادن و اینا بگیره ازمون که خرج آتلیه ندیم ، توی خونه باند و اسپیکر بزرگ داریم و خرج موسیقی نمی‌کنیم ، از مهمونامون هم با پک میوه و شیرینی پذیرایی میکنیم یا شیرینی و شربت یا کیک و آبمیوه و درهرصورت یعنی شام و ناهار نمیدیم ، واسه مجلس هم مشخص نیست کیک یا شیرینی بگیریم ،شاید یه جعبه شکلات کادویی خریدیم که توی عکسا خوب بیفته ،چطوره بنظرتون ؟ 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک ان شاءالله..آره عالیع.مهم دل خودته .به حزف مردم که اگه بلشی همیشع حزف واسع گفتن دارن عزیزم.توب ...

باور کن ما اصلا برناممون عقد محضری بود ولی بابام نزاشت و بهم زد همچیو ، الان مجبور شدیم هزینه کنیم ،فامیلام اهل حرف هستن خیلی زیاد ، بنظرت اینا که گفتم خیلی بد بود ؟

...

مبارک ان شاءالله..آره عالیع.مهم دل خودته .به حزف مردم که اگه بلشی همیشع حزف واسع گفتن دارن عزیزم.توب ...

دیگه سر همین جریان ، عقد رو یکماه بعدش محضری و ساده فقط با حضور خانواده میریم چون اینجا حسابی خرج انداختن دستمون

...

اجازه بده هر چیزی با رسومات خودش انجام بشه شما بذار خانواده همسرت برای بله برون رسومات رو بجا بیارن همه مراسمها رو با هم نگیرید عقد هم محضری بگیر اینجوری سنگین تره