2777
2789
عنوان

لطفا همتون بیاید نظر بدید چطوره همچین مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 55 پست
دیگه سر همین جریان ، عقد رو یکماه بعدش محضری و ساده فقط با حضور خانواده میریم چون اینجا حسابی خرج ان ...

به نظرم این رو ساده و با حضور خانواده ها برگزار کن عقد رو مراسم بگیر همه اینجوری میکنن  بله برون دو خانواده هستن نه کل فامیل واسه ما که اینجوریه و عقد فامیل نزدیک و عروسی کل فامیل

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مجلس خوبی میشه عزیزم خوشبخت باشی ان شاءالله فقط پیشنهاد من اینه که برای جشن کیک بگیری توعکسا نشون بد ...

بابام کل برنامه های ما رو بهم ریخته میخواد میخواد مهمون زیاد باشه چون شام و ناهار قرار نیست بدیم ، بنظرت باید هرچقدر مهمونام بیشتر باشن کیک بزرگتر بگیریم یا اصلا کیک به مهمون نمیدن؟ کیک چند کیلیویی؟

...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هزینه ها سنگینه واقعا نمی‌تونیم

هزینه بله برون که چیز خاصی نیست نهایتا یه شیرینی و میوه برای پذیرایی.جشن نامزدی و عقد هم نیازی نیست بگیری وقتی هیچ کدوم از مراسمهات قرار نیست طبق خودش انجام بشه،همون ها رو بذار عروسی مفصل بگیره همسرت که به پدرت فشار نیاد

یکمی میتونی متفاوت تر انحام بدی؟

مثلا تعداد مهمونا کم باشه که 2 جا نباشن 

اینجوری وجه بهتری داره 

پکیج منظورت چیه؟ چیزایی که گفتی پک کنی بدی دستشون؟

اگه اینطور هست بصورت جدا پذیرایی کنی خیلی مناسبتر هست 

دوست عکاستون هم بنظر من اگه خودش پیشنهاد داده رایگان ازتون عکاسی کنه قبول کن اگه نه حتما مبلغی براش درنظر بگیر هرچند صمیمی باشید.

و اینکه ی تایم بهتر مثلا 4 تا 7 چطوره

یا کلا بعد از شام

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
بنظر من هیچ مردی ارزش اینهمه ایثار و از خودگذشتگی رو ندارع

ایثار و فداکاری نیست 

خودم با شرایط مالی بهتر بدون قسط و قرض میرم سر زندگیم ، همه اینا هم گفتم کلی هزینشه ،تازه اینا اول راه هست 

...

بابام کل برنامه های ما رو بهم ریخته میخواد میخواد مهمون زیاد باشه چون شام و ناهار قرار نیست بدیم ، ب ...

کیک معمولا به ازای هر نفر 100 تا 150 گرم 

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
یکمی میتونی متفاوت تر انحام بدی؟مثلا تعداد مهمونا کم باشه که 2 جا نباشن اینجوری وجه بهتری داره پکیج ...

جا کمه و این مجلسا مختص زنا هست اکثریت و مجبوریم جدا کنیم توی یه محیط نباشن ،هوا گرم هست نمی‌تونیم مثلا مردا توی حیاط خانوما داخل ، نمیخوایم از فامیل توی پذیرایی کمک بگیریم پس مجبوریم پک کنیم وقتی تعداد زیاده ، دوست عکاسمون اره جای هدیه و کادو نامزدی پیشنهاد خودش بوده ، یه فامیل خیلی مزخرف داریم متاسفانه که اگه شب بگیم یا مثلاً تایم ناهار نزدیک باشه میان خودشون به اضافه صدتا آدم دیگه میمونن واسه شام و غذا ، از طرفی نامزدم شهر دیگه هست شب بگیریم اونا و مهموناشون ،نزدیکای صبح میرسن شهرشون و احتمال خطرات رانندگی زیاد هست چون اونا هم چند ماشین هستن 

...

بخاطر تجربه ناخوشایندتون خیلی ناراحتم ولی همه مردا شبیه هم نیستن🫶

عزیزم تیکه کنایه کار درستی نیست منم همچین شوهر بدی ندارم 

دو تا مشکل داره که اونم من خیلی حساسم وگرنه برا بقیه اصلا مهم نیست یکیش قطع ارتباط با خانوادمه که اگه جریانشو بگم همه حق رو به شوهرم میدن یکیش علاقه شدید به خواهرزادش که من زبونم اونقدر به روش درازه همین دیروز کاری کردم که دیگه خواهرزدشو خونم نیاره

عزیزم تیکه کنایه کار درستی نیست منم همچین شوهر بدی ندارم دو تا مشکل داره که اونم من خیلی حساسم وگرنه ...

من کنایه نزدم 

خیلی از مردها واقعا قابل احترام و گذشت هستن جمع بستنتون منطقی نیست و حس کردم میتونه سرچشمه از تجربه بد گرفته باشه🫶

خودت بهتر میدونی عزیزم 

من اگه جات بودم به پدرم اصرار می کردم بیخیال این طور مهمونی بشه

این که دوست نداری خرج اضافه کنی و.... خیلی دیدگاه خوبیه 

ولی اینم درنظر بگیر این اولین باب آشنایی شما با خونواده ای که قرار سالهاست با هم زندگی کنید 

شاید خرج روی یسری آیتم‌ها خیلی ارزشمند تر برای وجه خودت باشه

یکمی میتونی متفاوت تر انحام بدی؟مثلا تعداد مهمونا کم باشه که 2 جا نباشن اینجوری وجه بهتری داره پکیج ...

در فکر این هستم که مهمونا رو کمتر کنم 

اما نمیدونم چجوری ، مثلا چجوری گزینش کنم ؟ بنظرت فقط خانوما رو دعوت کنم ؟ یا اگه خانوادگی دعوت کنم ، کیا رو دعوت نکنم مثلا دختر عمه هام دعوت کنم ولی عروسای عمم رو نه؟ یا بین زن عموهام گزینش کنم ؟

...