2777
2789

کاریش ندارم خوشبخت باشه کسی دیگه دوست داشته باشه کلا تو زن سگم خیلی زجر کشیدم خانوادم بهم تروما دادن کسی درکم نکردن دوستم نداشت برام خلا عاطفی پیش اومده یکی از تروماهام هست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بخشیش اره ولی کلی ابجی تحقیر شدم اونم بخدا تو زندگیم واسه کارهای که من نکردم مثلا پدرم اشتباه کرد ...

سلام. من معمولا تو این سایت با آقایون صحبتی ندارم اما به خاطر زجری که میکشید باید بگم شما خودتونو باید محکم کنید و ضعیف نباشید

اگر طرف مقابل تحقیرتون کرد یعنی اون آدم واقعا مناسب زندگی نبود و این لطف خدا بود در حق شما. نه به خاطر جواب منفی، چون همه حق انتخاب دارن، چون با تحقیر رد کرد یعنی آدم زندگی نیست

فردا هم هرچیز منفی میدید تحقیر میکرد

دنبال محکم شدن خودتون تو رابطتون با خدا و اهل بیت(ع) بگردید، اونوقت دیگه به راحتی از هم نمیپاشید. این نسخه برای همه آدمها هست از جمله خودم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
آها متوجه شدم کارش واقعا اشتباه بودامیدوارم یکی بهتر از اون بیاد تو زندگیت

کلا دیگه پشیمون شدم نمیخوام کلا درمورد این موضوع فکر کنم شایدم تا آخر عمرم ازدواج نکردم بخدا حالا به چه دردیمیخوره ازدواج این حرفا اول آخرش تو زندگی خودتی خودت وقتی خدا نکرده کسی بمیره خودشو می‌خوابونن‌تو قبر تنها 

میدونید از چی حالم بده اینی که جایگزینت میکنن این بده

به هر حال برای هر دو طرف هست.

ناراحتی نداره

از کجا معلوم با ایشون خوشبخت می‌شدید

همون بهتر که نشد

الان که اتفاقی نیفتاده، به قول خودتون اینجوری تحقیر شدید، اگر برید زیر یه سقف که دیگه هیچی.

در مورد اون نقطه ضعفهایی هم که از دیگران به شما گرفتن، آنقدر رو خودتون کار کنید، که هر جا رفتید برای خواستگاری، شما باشید که بدرخشید، نه نقاط منفی خانواده یا اطرافیان، هر چند به فهیم بودن طرف مقابل هم بستگی داره

به هر حال برای هر دو طرف هست.ناراحتی ندارهاز کجا معلوم با ایشون خوشبخت می‌شدیدهمون بهتر که نشدالان ک ...

سپاسگزارم  کلا گفتن تو همه زمینه ها اگر  کوتاهی صورت بگیره جایگزینی میکنن جامع با کسی شوخی نداره  اینو یاد گرفتم

میگم خیلی بی رحمانه به موضوع نگا نکن خیلی از دخترا هستن تو دوستشون نداری خیلی از دخترام هستن معیارشون تو نیستی کلا دنیا همینه 

خود منم از همون دخترام که دوسشون نداری فک نکنی خواستم بکوبم یا چیزی گفتم فقط راحتر کنار بیای

دچار دگاوو شدم، احساس می‌کنم این گاو رو قبلاً هم تو زندگیم دیده بودم.

میدونید از چی حالم بده اینی که جایگزینت میکنن این بده

بهت خیانت شده؟

یا کسی که دوسش داشتی کسیو دوست داشته 

متاسفانه کمتر رابطه ی سالمی وجود داره 

من هر سمت چشم میچرخونم قربانی رابطه های ناسالم رو میبینم 

ادما عوضی شدن اصلا سرشون به تنشون نمی ارزه 

میگم خیلی بی رحمانه به موضوع نگا نکن خیلی از دخترا هستن تو دوستشون نداری خیلی از دخترام هستن معیارشو ...

درسته ولی نقلم کلی بود اگر کوتاهی کتی تو همه زمینه ها جایگزینی میکنن

بهت خیانت شده؟یا کسی که دوسش داشتی کسیو دوست داشته متاسفانه کمتر رابطه ی سالمی وجود داره من هر سمت چ ...

یه طرفه بوده میدونی چرا ازش خوشم آمده چون شخصیتش یه خورده به شخصیتم نزدیک بود دیسیپلین  داره منم دارم

سپاسگزارم کلا گفتن تو همه زمینه ها اگر کوتاهی صورت بگیره جایگزینی میکنن جامع با کسی شوخی نداره ای ...

این حس نخواستن  رو خیلی از دخترا هم تجربه کردن

اما یک چیز بهت میگم 

یادددددت بمونه

تو نمی دونی خدا چیو برات رقم زده و چیو واست کنار گذاشته    پس  دستو پا نزن    بسپار خودتو ب خود خدا

من تجربه های زیادی دارم  اما شاید باورت نشه اونجاهایی ک من دست و پا زدم هیچ کدوم نصیبم نشد

امااااا

یک بخت و خوشبختی خوب خدا واسم کنار گذاشته بود اونم جایی و کسی ک اصلا نمیشناختم و فکرشم نمی کردم  پس بهت میگم دست و پا نزن   بسپار ب خود خدا   بگو بهترینا واسم رقم بزن خداجون

توکل کن چون خدا بزرگترین و محکمترین تکیه گاه هست