2777
2789
عنوان

من علاقه ای به اینجور چیزا ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 36 پست
بهتره برید برای درمان،خیر عادی نیست

من خودم با این شرایط اوکی ام 

میترسم گرم مزاج بشم کار دست همه بدم 😅

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سرد مزاجه نباید ازدواج کنه😐😐😐؟!

باید خودشو درمان کنه 

شوهرش چه گناهی کرده 

شرط اول ازدواج نیاز جنسیه سرد مزاج بود به شوهرش باید میگفت نکه پنهان کنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید
فقط میدونم قبل از عقد باید میگفتی که انقدر سردی گفتی؟

من قبل از عقد نمیدونستم ایتجور چیزا چه حسی داره 

اخه اول باید تجربش میکردم بعد حسمو میفهمیدم ... فکر میکردم شاید نظرم عوض بشه ولی بعد ازدواج چیزی عوض نشد !!! 

تازه دوران عقد چندشم نمیشد ولی الان میشه !!! 

پس چرا ازدواج کردیبیشتر امار طلاق همین سرد مزاجیه

ببخشید اما ادم سرد مزاج نباید ازدواج کنه؟چه حرفیه چرا هرچی به اون مغز اکبندتون میرسه رو بیان میکنید یا نظر ندین یا هم کمک کنید عجبا مردم دشمن هم شدن

کم کم به خودت میایی عزیزم فعلا صبر کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
ببخشید اما ادم سرد مزاج نباید ازدواج کنه؟چه حرفیه چرا هرچی به اون مغز اکبندتون میرسه رو بیان میکنید ...

اکبند مغز خودت و خاندانته

تبادل نظر ازاده به تو چه من چی میگم اخه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید
ن مثل شمام هست شاید مشکل هورمونی داری

آها خب خوبه ... اونوقت خودشون اوکی ان ؟ مشکلی ندارن ؟ 

من شوهرمم نیازش یالا نیست ... ولی خب از اونطرف اونجوری هم که باید واسه زندگیش وقت نمیزاره مثلا سخت خرید میکنه 

اونایی هم که مثل منن شوهراشونم همینجورن ؟ 

برید پیش س..‌تراپ

تا حالا شوهرم هیچی بهم نگفته 

خودمم با این وضعیت مشکلی ندارم ولی خب نه من نه شوهرم چندان به زندگی پایبند نیستیم بیشتر میریم سمت خانوادهامونو