2777
2789
عنوان

بچه ها دخترای شیطون اطرافتون اخرش چی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 82 پست
چی بگم ودمم یه خطایی کردم که تو محلمون اسمم یکم پیچید البته نه زیاد فقط تک و توک فامیل نزدیک میدونن ...

چ اهمیتی داره اخه اونم تو این زمونه ک روابط با جنس مخالف برای اکثریت مثل چند دهه قبل نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیال عزیزم مهم اینه توبه کردی خداهم بزرگه و مهربون میبخشه در ضمن خیلی بچه بودی ۱۵ سال که سنی نیست ...

فامیلامون خیلی عوضین از اینده میترسم از اینکه زندگیم به خاطر اشتباهات قبلیم خراب شه خیلی میترسم ولی ته دلمم یه حسی بم میگه خدا نمیزاره اتفاقی  واسم بیفته حس میکنم خوشبخت میشم و همه کسایی که پشتم حرف میزدن خیر نمیبینن مادرم خیلی غصه خورد خیلی پشیمونم 

چی بگم ودمم یه خطایی کردم که تو محلمون اسمم یکم پیچید البته نه زیاد فقط تک و توک فامیل نزدیک میدونن ...

اینا اشکال نداره عزیزم

این چیزی ک من میگم فراتر از درو همسایه بود 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
چ اهمیتی داره اخه اونم تو این زمونه ک روابط با جنس مخالف برای اکثریت مثل چند دهه قبل نیست

اخه تو محل ما بخوان تحقیق کنن همسایمون عوضیه همه چیو بهشون  میگه ولی مادرم میگه م ن نمیزارم مثل شیر عمه و مامانم بالا سرمن و پشتمن میگن هیچی نمیشه غلط میکنه کسی چیزی بگه بچه بودی تموم شده رفته مامانم اصل به روش نمیاره مادرم میگه اومدن خواستگاریت میگم فلانی با ما دشمنه میگه مردی دوستت داشته باشه این چیزا براش مهم نیست ولی من خیلی احساس گناه میکنم نمیتونم خودم رو ببخشم هم ش میگم خاک تو سرت احمق 

اخه تو محل ما بخوان تحقیق کنن همسایمون عوضیه همه چیو بهشون  میگه ولی مادرم میگه م ن نمیزارم مثل شیر عمه و مامانم بالا سرمن و پشتمن میگن هیچی نمیشه غلط میکنه کسی چیزی بگه بچه بودی تموم شده رفته مامانم اصل به روش نمیاره مادرم میگه اومدن خواستگاریت میگم فلانی با ما دشمنه میگه مردی دوستت داشته باشه این چیزا براش مهم نیست ولی من خیلی احساس گناه میکنم نمیتونم خودم رو ببخشم هم ش میگم خاک تو سرت احمق 

فامیلامون خیلی عوضین از اینده میترسم از اینکه زندگیم به خاطر اشتباهات قبلیم خراب شه خیلی میترسم ولی ...

ی دوستی دارم مثل شماست 

دختر بیچاره ۲۵ سالشه همسن خودمه 

یک بار یک اشتباه کرد با یک پسر دوست شد ۱سالو نیم باهم بودن کل شهر فهمیدن دوستای پسره و خود پسره پخش کردن 

باورت نمیشه شاید ولی حتی پسره دستش ب بدن دوستم نخورد 

پسره ی پسره الوات و چیپ بود دوستم تمام کرد رابطشو‌

اینقدر می‌ترسه برای آیندش 

سنشم کم بود اینکارو کرد چندین سال پیش 

هرچی بهش میگم این دیگه دوستی دوران بچگیت حساب میشه گوش نمیده باورت میشه ۱۶ سالش بود ک جدا شدن؟؟

بخاطر خودش ناراحته میگه این چ کاری بود ک تو بچگی کردم 

اخه تو محل ما بخوان تحقیق کنن همسایمون عوضیه همه چیو بهشون میگه ولی مادرم میگه م ن نمیزارم مثل شیر ...

ببین اگه در حد ی ملاقات ساده ک کسی دیده یا این ارتباطات دوره تینیجریه انقدر روش زوم نکن.

فامیلامون خیلی عوضین از اینده میترسم از اینکه زندگیم به خاطر اشتباهات قبلیم خراب شه خیلی میترسم ولی ...

ببین از همین الان این افکارو بریز دور از هرچی بترسی بدتر جذبش میکنی

فقط به این فکر کن که بهترین شوهر نصیبت میشه بهترین زندگی رو خواهی داشت با اولاد سالم و صالح توی ثروت و خوشبختی قراره غرق بشی هر وقتم همچین فکرای چرتی سراغت اومد یه نیشگون از خودت بگیر و ذهنت و منحرف کن

هیچی لال شده. یه گوشه داره زندگیشو میکنه . خیلی سر ب زیر و خانوم شده 

جوری ک همه انگشت به دهن موندن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببین اگه در حد ی ملاقات ساده ک کسی دیده یا این ارتباطات دوره تینیجریه انقدر روش زوم نکن.

دوست منم اینجوریه فرستادمش تراپیست 

طرف بهش خندید اون موقع ک جدا شد ۱۶ سالش بود 

الان ۲۵ سالشه !!

هیچی اخر چند نفر از دوستای دوس پسری و خودش بهش تجاوز کردن خیلیا فهمیدن کلا بنده خدا پدر مادرش ابرو براشون نمونده بود تو شهر

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚